Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Παντρεύεσαι το 2023; Οι πιο τυχερές ημερομηνίες και ποια να αποφύγεις οπωσδήποτε

Η επιλογή της σωστής ημερομηνίας για την τέλεση ενός γάμου είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της αστρολογίας.

Κάθε χρόνο, υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που θεωρούνται πολύ ιδανικές και τυχερές για μια τόσο σημαντική ημέρα της ζωής σου, όπως επίσης και συγκεκριμένες ημέρες που δεν ενδείκνυνται για την τέλεση ενός γάμου.
Για το 2023, υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που αξίζει να τις διαλέξεις για να ορίσεις την ημερομηνία του γάμου σου και τη μία και μοναδική ημερομηνία που καλό θα ήταν να την αποφύγεις γιατί οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές.
Συνήθως οι αστρολόγοι λένε ότι την ημέρα του γάμου καλό είναι να μην υπάρχει κάποια έκλειψη, ανάδρομος Ερμής, Αφροδίτης ή Αρη που φέρνουν μαζί τους απρόβλεπτες καταστάσεις.
Επίσης, επειδή η Σελήνη είναι το σύμβολο της γυναίκας και ο Ήλιος το σύμβολο του άντρα, πρέπει αυτοί οι δύο πλανήτες να είναι σε αρμονία. Ετσι, η θέση της Σελήνης καλό είναι να βρίσκεται σε ζώδια που ευνοούν τον γάμο, όπως ο Καρκίνος, ο Ταύρος ή ο Ζυγός.
Όπως διαβάζουμε σε άρθρο του Hello.com, οι καλύτερες ημέρες για να παντρευτείς είναι:
  • 5 Φεβρουαρίου
  • 17 Ιουλίου
  • 14 Οκτωβρίου
Η χειρότερη ημερομηνία είναι 3 Σεπτεμβρίου λόγω του ανάδρομου Ερμή. Γενικότερα σημειώνεται ότι στο μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου υπάρχει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και της Αφροδίτης, γεγονός που δεν συνίσταται για γάμο.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!