ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Παντρεύεσαι το 2023; Οι πιο τυχερές ημερομηνίες και ποια να αποφύγεις οπωσδήποτε

Η επιλογή της σωστής ημερομηνίας για την τέλεση ενός γάμου είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της αστρολογίας.

Κάθε χρόνο, υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που θεωρούνται πολύ ιδανικές και τυχερές για μια τόσο σημαντική ημέρα της ζωής σου, όπως επίσης και συγκεκριμένες ημέρες που δεν ενδείκνυνται για την τέλεση ενός γάμου.
Για το 2023, υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που αξίζει να τις διαλέξεις για να ορίσεις την ημερομηνία του γάμου σου και τη μία και μοναδική ημερομηνία που καλό θα ήταν να την αποφύγεις γιατί οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές.
Συνήθως οι αστρολόγοι λένε ότι την ημέρα του γάμου καλό είναι να μην υπάρχει κάποια έκλειψη, ανάδρομος Ερμής, Αφροδίτης ή Αρη που φέρνουν μαζί τους απρόβλεπτες καταστάσεις.
Επίσης, επειδή η Σελήνη είναι το σύμβολο της γυναίκας και ο Ήλιος το σύμβολο του άντρα, πρέπει αυτοί οι δύο πλανήτες να είναι σε αρμονία. Ετσι, η θέση της Σελήνης καλό είναι να βρίσκεται σε ζώδια που ευνοούν τον γάμο, όπως ο Καρκίνος, ο Ταύρος ή ο Ζυγός.
Όπως διαβάζουμε σε άρθρο του Hello.com, οι καλύτερες ημέρες για να παντρευτείς είναι:
  • 5 Φεβρουαρίου
  • 17 Ιουλίου
  • 14 Οκτωβρίου
Η χειρότερη ημερομηνία είναι 3 Σεπτεμβρίου λόγω του ανάδρομου Ερμή. Γενικότερα σημειώνεται ότι στο μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου υπάρχει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και της Αφροδίτης, γεγονός που δεν συνίσταται για γάμο.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;