Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Παράδειγμα για όλη την Ελλάδα η ΕΠΣ Αργολίδας – Ακόμα 400 τεστ στους αθλητές της – Έμπρακτο ενδιαφέρον για τη δημόσια υγεία! (Pics)

Εξαιρετική πρωτοβουλία από την ΕΠΣ Αργολίδας – Διέθεσε δωρεάν τα τεστ κορωνοϊού στους αθλητές της και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Γράφει για το Argolida Planet
ο Ιάσονας Μουσταΐρας


Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αργολίδας συνεχίζει να εξελίσσεται και να δίνει το παράδειγμα σε όλη την Ελλάδα, για το πώς μπορούν να διοργανώνονται πρωταθλήματα σε άριστες συνθήκες και προπαντός με ασφάλεια για τους συμμετέχοντες.

Η ΕΠΣ Αργολίδας έδειξε για ακόμα μια φορά την οργάνωσή της και το ενδιαφέρον της για τους αθλητές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματά της, προσφέροντας δωρεάν, το τριήμερο 22 έως και 24/10, πάνω από 400 rapid test στους αθλητές της Α2 κατηγορίας και τις αθλήτριες του γυναικείου ποδοσφαίρου. Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο μήνα ακόμα 380 ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες είχαν κάνει δωρεάν τα συγκεκριμένα τεστ.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣΑ, οι αθλητές και οι αθλήτριες έκαναν τεστ, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, καθώς όλα βγήκαν αρνητικά.

Τα rapid test είναι τα γρήγορα και αξιόπιστα τεστ για τη διάγνωση του κορωνοϊού, με τα οποία μέσα σε δέκα λεπτά βγαίνουν τα αποτελέσματα. Η ΕΠΣΑ πρωτοπόρησε με τη διάθεση των συγκεκριμένων και αξίζει να σημειωθεί πως είναι η μοναδική Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, πανελλαδικά, που τα προμηθεύτηκε και τα διέθεσε εντελώς δωρεάν στους εμπλεκόμενους των πρωταθλημάτων της.

Φυσικά, αυτό έγινε μετά από συνεχείς και οργανωμένες προσπάθειες της Ένωσης και του προέδρου της Βασίλη Σιδέρη, οι οποίες απέδωσαν καρπούς. Είναι γεγονός ότι ο κ. Σιδέρης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και δραστήριος σε θέματα υγείας, άλλωστε έχει διατελέσει με επιτυχία Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Αθλητισμού και σίγουρα οι επαφές και οι κινήσεις του φέρνουν αποτέλεσμα.

Αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Αργολίδας για την πρωτοβουλία, έδειξε έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται για τη δημόσια υγεία και ελπίζουμε το παράδειγμά της να ακολουθήσουν οι Ενώσεις και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!