ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Παραιτήθηκε η Σπυριδούλα Σπανού από Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ

Την παραίτησή της υπέβαλε κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών αργά το απόγευμα της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου η Σπυριδούλα Σπανού, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άργους Μυκηνών.
Η κα Σπανού παραιτήθηκε επίσης και από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΑΡΜ, ενώ δήλωσε πως παραμένει στη θέση της ως δημοτικός σύμβουλος.
Ο λόγος της απόφασής της κυρίας Σπανού είναι συνδεδεμένος με την υπόθεση της Eurologic, την λογιστική εταιρεία του συζύγου της και για την οποία μετά από καταγγελίες για πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, ο Δήμος Άργους Μυκηνών διέκοψε την συνεργασία του άμεσα, ενώ η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια για το κατά πόσο αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες και ποιοι φέρουν την ευθύνη.
Να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν υπάρχει καμία κατηγορία ή υποψία κατηγορίας που να βαραίνει την κα Σπανού και ο λόγος της παραίτησης της έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο ώστε να μην υπάρχουν σκιές στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η επιστολή παραίτησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο της κ. Σπανού:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;