ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Παρουσίαση βιβλίου στο Ναύπλιο: «Η μανόλια και ο παπαγάλος»


Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:00 η Παιδική Βιβλιοθήκη του Φουγάρου σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημ. Σχ. Ναυπλίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Η μανόλια και ο παπαγάλος» της Αργυρής Μπιλιούρη, σε εικονογράφηση ομάδας μαθητών της ΣΤ΄ τάξης υπό την καθοδήγηση της Λιάνας Δενεζάκη.
Ένα τρυφερό βιβλίο για κατανόηση του άλλου και της αξίας του μοιράσματος. Μια πρωτότυπη ιστορία με πρωταγωνιστεί ένα δέντρο και ένα πουλί..
Τα παιδιά θα ακούσουν την αφήγηση της ιστορίας από την Αργυρή Μπιλιούρη και θα συμμετέχουν σε αυτή με βιωματικές δραστηριότητες. Επίσης, θα λύσουν απορίες τους για το βιβλίο ρωτώντας τους δημιουργούς του, τη συγγραφέα και τους εικονογράφους.
Η Αργυρή Μπιλιούρη έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο της Αθήνας, έχει μετεκπαιδευτεί στη Διδακτική της Λογοτεχνίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο της Αθήνας και έχει παρακολουθήσει ετήσια σεμινάρια στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και την Ιστοριογραμμή. Διευρύνοντας στη συνέχεια τα πεδία εκπαίδευσής της με σεμινάρια στην Δημιουργική Γραφή, στο Θεατρικό παιχνίδι, την Προφορική Αφήγηση, στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, στη Μουσειακή Αγωγή, στις Νέες Τεχνολογίες και Σύγχρονες Μεθόδους Διδασκαλίας προσεγγίζει τους μαθητές ανάλογα με την ηλικία τους και με βιωματικό τρόπο. Κατά την πολυετή εμπειρία της στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά σε μουσεία, μνημεία, βιβλιοθήκες, χώρους τέχνης και πολιτισμού και έχει συνεργαστεί με φορείς πολιτισμού για την οργάνωση πολιτιστικών
προγραμμάτων.
Ελεύθερη συμμετοχή
Κράτηση θέσης στο τηλ. 27520 47380 (Τετάρτη έως Κυριακή 12-8 μμ)

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;