ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΑΣΟΚ: Το όνομα- έκπληξη για την αρχηγία που αλλάζει τα δεδομένα

Θα το δούμε ή το σενάριο θα μείνει στα χαρτιά;

Η είδηση ότι υπάρχει η σκέψη το ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ ώστε να εκμεταλλευτεί το βαρύ σαν ιστορία brand έφερε αλυσιδωτές εξελίξεις.

Πολλοί θεώρησαν δεδομένο ότι η κίνηση αυτή θα συνοδευτεί με αλλαγή στον αρχηγικό θώκο, προκειμένου να αποκτήσει η νέα κίνηση τη δυναμική που η Φώφη Γεννηματά δεν κατόρθωσε να της δώσει (χωρίς η ευθύνη να βαραίνει ασφαλώς την ίδια μόνο).

Ένα απ’ τα σενάρια που διακινούνται στα δημοσιογραφικά γραφεία τελευταία κάνουν λόγο για τη μεγάλη επιστροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι μια μεγάλη ομάδα στελεχών του κινήματος θα προσεγγίσει τον κ. Βενιζέλο για να του εκφράσει την στήριξη της και την επιθυμία να ηγηθεί στη νέα εποχή του νέου ΠΑΣΟΚ.

Ασφαλώς αν συμβεί κάτι τέτοιο θα μιλάμε για κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα αν και το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν είναι το μοναδικό που ακούγεται.

Γερουλάνος, Καμίνης, Μώραλης παίζουν δυνατά σε μια μάχη που μπορεί να οδηγήσει στην αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ. Ή στην οριστική διάλυσή του…

ΠΗΓΗ

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!