ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Περιπέτειας υγείας για τον Γιώργο Πανοβράκο

Ευχαριστεί δημόσια το Νοσοκομείο Ναυπλίου

Ο Γιώργος Πανοβράκος πέρασε περιπέτεια με την υγεία του και ευχαριστεί δημόσια, μέσω επιστολής, το προσωπικό του Νοσοκομείου Ναυπλίου για την φροντίδα που του παρείχε.
Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή:
Προς
Γ.Ν. Ναυπλίου
κ. Διοικητά,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη, τόσο την δική μου όσο και της οικογένειάς μου, για την έγκαιρη και ζωτικής σημασίας αντιμετώπισης του σοβαρού περιστατικού υγείας μου την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.
Ευγνωμοσύνη στο παραϊατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, για την έγκαιρη και ταχύτατη ανταπόκριση στην επικοινωνία μας για τη ανάδειξη του περιστατικού.
Ευγνωμοσύνη στο Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ναυπλίου για τον επαγγελματισμό και την ηρεμία που μετέδιδε καθ’ όλη την διάρκεια του περιστατικού.
Ευγνωμοσύνη και ιδιαίτερη μνεία στον καρδιολόγο κ. Φαβατά Γεώργιο, ο οποίος με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αξιοθαύμαστο επαγγελματισμό, μου προσέφερε τις πολύτιμες ιατρικές του υπηρεσίες οι οποίες αποδείχτηκαν καθοριστικές για την μετέπειτα άκρως θετική εξέλιξη του περιστατικού μου.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Πανοβράκος

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!