ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πλατής και Γάτσιος κατεβαίνουν με Καμπόσο

Η “Αλλαγή Πορείας” ενισχύεται με την προσθήκη νέων υποψηφίων

Ως συνέχεια της ανοδικής πορείας της παράταξης “Αλλαγή Πορείας”, προσελκύονται όλο και περισσότεροι υποστηρικτές και μέλη.
Η αυξανόμενη δημοφιλία της παράταξης οφείλεται στην ισχυρή ηγεσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος έχει αποκτήσει ευρεία αναγνώριση και υποστήριξη από την κοινωνία.
Η “Αλλαγή Πορείας” δυναμώνει στο πολιτικό πεδίο και προσελκύει νέα μέλη με διάφορες επαγγελματικές και κοινωνικές προελεύσεις. Σήμερα, ανακοινώθηκαν δύο νέοι υποψήφιοι, ο Φίλιππος Πλατής και ο Βαγγέλης Γάτσιος.

Φίλιππος Πλατής

Ο Φίλιππος Πλατής είναι ένα νέο μέλος που εντάσσεται στην παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου. Ο Φίλιππος είναι Αργείος και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Ο Βαγγέλης Γάτσιος είναι επίσης ιδιωτικός υπάλληλος και νέο μέλος της παράταξης. Ο Βαγγέλης κατάγεται από το Ελληνικό και έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Παναργειακού και άλλων ομάδων της περιοχής.

Βαγγέλης Γάτσιος

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;