ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πληρώστε “κορόιδα” Ναυπλιώτες τις Δημόσιες σχέσεις της ΔΕΥΑΝ – Πάνω από 5 χιλιάρικα σε επιλεγμένα Μ.Μ.Ε.!

Πάνω από 5.000 ευρώ θα δώσει η καταχρεωμένη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου για διαφημιστική προβολή!

Τη στιγμή που αποφάσισε αυξήσεις-φωτιά στα τιμολόγια, της τάξεως του 14,24%, όπως κατήγγειλε πρόσφατα η Ομοσπονδία Βιοτεχνών και Εμπόρων Αργολίδας (δείτε το σχετικό δημοσίευμα του Argolida Planet εδώ) και προχώρησε σε πάγωμα τραπεζικών λογαριασμών στους καταναλωτές, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, η ΔΕΥΑΝ αποφάσισε να δώσει 5.208 ευρώ για προβολή της σε μέσα ενημέρωσης, χωρίς φυσικά να αναφέρει ποια είναι αυτά… αν και υποψιαζόμαστε!

Για το καυτό ζήτημα των αυξήσεων στα τιμολόγια, είχε αντιδράσει άμεσα και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπλιέων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, (δείτε εδώ), ο οποίος είχε ζητήσει από τη ΔΕΥΑΝ να ανακαλέσει την απόφαση και να δημοσιεύσει τα οικονομικά στοιχεία της, όμως η ΔΕΥΑΝ επέλεξε, για ακόμα μια φορά, να τηρήσει σιγή ιχθύος.

Όπως μαθαίνουμε, στην καταχρεωμένη ΔΕΥΑΝ όχι μόνο δεν έλαβαν υπόψη τις αντιδράσεις, αλλά αποφάσισαν να χρεωθούν κι άλλο, αποφασίζοντας να σπαταλήσουν ακόμα 5.208 ευρώ!

Τα κριτήρια που επελέγησαν τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία θα μοιραστούν τη διαφημιστική πίτα, όπως προαναφέραμε, δεν έχουν επισήμως γνωστοποιηθεί, όμως όπως μαθαίνουμε δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΕΥΑΝ δίνει διαφήμιση, συγκεκριμένα, σε αυτά.

Οι λόγοι αυτής της απόφασης είναι εμφανείς και δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο. Ο κόσμος καταλαβαίνει…

Έτσι κι αλλιώς ο λογαριασμός της Δημοτικής Επιχείρησης θα πάει στην επόμενη Δημοτική Αρχή.

Έως τότε, αγαπητοί Ναυπλιώτες… “ξηλωθείτε”!

Ρεπορτάζ: Ιάσονας Μουσταΐρας

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;