ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την αποψινή Πανσέληνο του Νοεμβρίου

Ολόγιομο θα είναι το φεγγάρι τις επόμενες ώρες με την κορύφωση του φαινομένου στις 8 Νοεμβρίου.

Η πανσέληνος καταφτάνει και θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς συνδυάζεται με ένα ακόμη φαινόμενο – αυτό της Σεληνιακής έκλειψης.
Αυτή η Πανσέληνος ονομάζεται και «Φεγγάρι του Κάστορα», επειδή αυτόν τον μήνα οι κάστορες έχουν συλλέξει το φαγητό που χρειάζεται για να περάσουν έναν χειμώνα κρυμμένο σε δέντρα και χτίζουν τα φράγματα τους.
Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;
Ταύρος
Αυτή η σεληνιακή έκλειψη σας βάζει στο επίκεντρο. Ακόμη κι αν εσείς δεν αποζητάτε αυτή την ενέργεια, η λάμψη σας ανάβει αρκετές φωτιές. Πιθανές αλλαγές μπορεί να ανατρέψουν τα όσα γνωρίζατε και να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να έχει φτάσει σε σημείο καμπής και σοβαρές αποφάσεις να πρέπει να παρθούν γι’ αυτή. Συστήνεται ψυχραιμία και λογική. Μην αφήσετε το άγχος να σας παρασύρει, καθώς η πίεση αυτή αφορά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Απευθυνθείτε σε άτομα με τα οποία νιώθετε άνετα και σας στηρίζουν.
Λέων
Μήπως η κατάσταση στα επαγγελματικά σας είναι αρκετά πιεσμένη τελευταία και σας κάνει να νιώθετε ένα «μίσος» για τη δουλειά σας; Ετοιμαστείτε να ξεπεράσετε γρήγορα αυτό το στάδιο και να υποδεχτείτε κάτι νέο. Η έκλειψη Σελήνης λαμβάνει χώρα στον 10ο οίκο σας, αυτόν της καριέρας, και θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι καινούριο και πολλά υποσχόμενο. Ετοιμαστείτε να εκπλήξετε τους γύρω σας είτε με τα επιτεύγματά σας είτε με την απόφασή σας να αλλάξετε χώρο/τομέα εργασίας. Να θυμάστε πως ό,τι κι αν γίνει οι πόρτες που σας ανοίγονται τώρα είναι γεμάτες ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον.
Σκορπιός
Υπάρχει μήπως κάποιο άτομο στη ζωή σας, το οποίο να σκέφτεστε έντονα τελευταία; Αυτός ο άνθρωπος ίσως είναι το άλλο σας μισό, ο καλύτερός σας φίλος ή ο συνεργάτης που πάντα θέλατε. Προσοχή, όμως, μπορεί να είναι και ένας εχθρός που σας υπονομεύει. Όπως και να έχει αυτή η Πανσέληνος και η Σεληνιακή Έκλειψη σάς βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας. Εάν η κατάσταση δεν είναι ιδανική τότε μπορείτε να τη διαλύσετε, διαφορετικά να αφοσιωθείτε σε αυτή. Σε γενικές γραμμές, οι πλανήτες σάς βάζουν σε σκέψεις για τις σχέσεις σας και σας κάνουν να συνειδητοποίησετε πολλά γύρω από αυτές.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;