ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ποια χώρα δίνει μέσο μισθό πάνω από 4.000 και έχει θέσεις εργασίας


Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που σκέφτονται την προοπτική να μετακομίσουν για κάποια χρόνια και να εργαστούν σε μια χώρα του εξωτερικού.
Και μπορεί οι Η.Π.Α, ο Καναδάς ή ακόμα και η Σκανδιναβία να φαντάζουν μακρινές επιλογές, όμως υπάρχει μια χώρα σχετικά πιο κοντά στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει αρκετές θέσεις εργασίας, αλλά και ιδανικούς μισθούς.
Ο λόγος για την Ολλανδία όπου το ποσοστό απασχόλησης αγγίζει το 77.8% και αποτελεί το υψηλότερο της Ευρώπης (πάνω από αυτό της Γερμανίας – 76/2%). Κάτι που σημαίνει πως όποιος αναζητήσει δουλειά, πολύ γρήγορα θα καταφέρει να βρει.
Παράλληλα, όσοι επιλέγουν την Ολλανδία για δουλειά, μπορούν να μαζέψουν ευκολότερα χρήματα, καθώς ο μέσος ετήσιος μισθός για ηλικίες από 39 ως 59 ετών είναι περίπου 50.000 ευρώ. Αν το διαιρέσουμε αυτό το νούμερο με τους 12 μήνες του έτους, έχουμε κάτι παραπάνω από 4.000 τον μήνα.
Επιπλέον, η Ολλανδία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν απαιτεί βίζα. Σε αντίθεση με τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και πολλά άλλα μέρη του πλανήτη.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;