ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ποιοι απαρτίζουν τον συμβουλευτικό επιστημονικό πυρήνα της «Δημιουργικής συνΕργασίας Επιδαύρου»

Τα κίνητρα συμμετοχής του πολίτη στα κοινά επηρεάζονται από τις προσωπικές εμπειρίες και φιλοδοξίες του. Οι εμπειρίες διαμορφώνουν τελικά και την ποιότητα της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο.
Στο συνδυασμό ‘’Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου‘’ του Γιάννη Σαρρή, λόγω της επιστημονικής του ιδιότητας και προηγούμενης εμπειρίας του ως Περιφερειακού Συμβούλου, η συλλογική προσφορά των συμμετεχόντων στοχεύει σε τομείς πέραν των καθημερινών λειτουργιών μιας Δημοτικής Αρχής.
Τρεις συνδημότες σας:
Βοργιάς Κωνσταντίνος, Καθηγητής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Βιοτεχνολογία- Κυκλική Βιοοικονομία)
Στεφάνου Ιωάννης, Αριστούχος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών τ. Δ/ντής Παθολογικής κλινικής και μονάδας Λοιμώξεων Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς πρώην Διοικητής: Νοσοκομείου Σωτηρία
Ρόδη-Μπουριέλ Αγγελική, τ. Καθηγήτρια Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, τ. Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠαΠελ) τ. Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Τμήματος Νοσηλευτικής, ΠαΠελ, τ. Καθηγήτρια Κτηνιατρικής Μικροβιολογίας και Δ/ντρια Εργαστηρίου Μικροβιολογίας και Παρασιτολογίας Τμήματος Κτηνιατρικής, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας μαζί του, δημιουργώντας έναν Συμβουλευτικό Επιστημονικό Πυρήνα.
Ο πυρήνας αυτός στοχεύει στην αναζήτηση και υλοποίηση ιδεών βιώσιμης οικονομικό-κοινωνικής ανάπτυξης στο Δήμο Επιδαύρου και απευθύνεται σε όλους, όσοι έχουν ανάλογες ιδέες και δεξιότητες.
Σχεδιάζεται προκειμένου να δημιουργεί και να συντονίζει τις δραστηριότητες των διαφόρων ενεργών κοινωνικών ομάδων, με ισότητα, ισονομία και αξιοκρατία στη συμμετοχή, διευρύνοντάς την, μάλιστα, με συνεργασίες απαλλαγμένες από ιδιοτέλεια και προσωπική φιλοδοξία.
Η εκλογική νίκη του συνδυασμού ‘’Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου‘’ του Γιάννη Σαρρή, θα δώσει σε όλους τους δημότες ένα νέο όραμα και προοπτική για πραγματική αλλαγή.
Ελπίδα μας είναι να επιτύχουμε την υλοποίηση ήδη σχεδιαζόμενης πρωτότυπης δραστηριότητας, η οποία θα γίνει γνωστή σύντομα.
Μέχρι τότε, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλους, όσοι έχουν πρωτότυπες ιδέες, διάθεση προσφοράς για το συλλογικό καλό, μεράκι και φαντασία, να αποτελέσουν μέρος του συγκεκριμένου πυρήνα.
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του επικεφαλής του συνδυασμού
‘’Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου‘’
Με εκτίμηση και ελπίδα ότι θα είστε μαζί μας
Βοργιάς Κωνσταντίνος
Στεφάνου Ιωάννης
Ρόδη-Μπουριέλ Αγγελική
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;