ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ποιος γνωστός παρουσιαστής θα φτιάξει δικό του κανάλι – Ετοιμάζεται να αγοράσει την 7η άδεια

Νέος παίκτης στην ελληνική τηλεόραση.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Νίκος Κοκλώνης σκέφτεται σοβαρά να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον χώρο των ΜΜΕ.
Ο γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός φαίνεται ότι έχει καταλήξει να προχωρήσει στη διεκδίκηση της έβδομης τηλεοπτικής άδειας, με στόχο να δημιουργήσει ένα κανάλι που θα διεκδικήσει μερίδιο από την ολοένα και αυξανόμενη πίτα της τηλεόρασης.
Ο Κοκλώνης, που έχει όλη τη δομή για να λειτουργήσει ένα κανάλι, θεωρεί ότι ο όμιλος του θα ολοκληρωθεί αν κάνει το μεγάλο βήμα, το οποίο βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι.
Εκτός από την τηλεόραση, ο επιτυχημένος τηλεοπτικός παραγωγός φαίνεται να φλερτάρει τόσο με την ιδέα ενός νέου εναλλακτικού ραδιοφωνικού σταθμού όσο και με την έκδοση ενός tabloid φύλλου.
Όσοι, λοιπόν, συνομιλούν με το αφεντικό της Barking Well Media εκτιμούν ότι το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου θα εκδηλώσει όλες τις πρωτοβουλίες που έχει σχεδιάσει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;