ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πολύ άσχημη εξέλιξη για τα Jumbo

Φέτος δεν είναι η χρονιά τους

Το 2020 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές της δεκαετίας τόσο για τους πολίτες, όσο και για τις επιχειρήσεις. Μια από αυτές που παρακαλάνε να φύγει και να μην ξαναγυρίσει το 2020 είναι και τα Jumbo του Απόστολου Βακάκη.

Εκτός των γνωστών προβλημάτων που αντιμετώπισαν φέτος τα Jumbo ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμα. Πλέον Κωτσόβολος και Lidl μπήκαν στα…χωράφια τους και μάλιστα με άγριες διαθέσεις σπάζοντας οριστικά την κυριαρχία τους στον συγκεκριμένο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι τα Jumbo δεν κάνουν click away και διεκδικούν πλέον μερίδιο από την χριστουγεννιάτικη αγορά, πουλώντας για πρώτη φορά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα η Κωτσόβολος διατίθενται 100 επιλεγμένοι τίτλοι παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με την μέθοδο click away. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη Lidl η οποία αποφάσισε να πουλήσει παιχνίδια με τηλεφωνικές παραγγελίες και click away.

Η παραγγελία γίνεται τηλεφωνικώς με τους καταναλωτές να αναφέρουν την περιγραφή και τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και το κατάστημα που τους εξυπηρετεί για την παραλαβή του.

Πράγμα που σημαίνει ότι η αγορά ανοίγει, νέοι παίκτες διεκδικούν κομμάτι της πίτας, που χάνουν πλέον τα Jumbo…

ΠΗΓΗ

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;