ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Που μπορείτε να εμβολιαστείτε στην Αργολίδα για τον Covid 19

Η Χειρουργική κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου καλεί εθελοντές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή σε μελέτη εμβολιασμού για την πρόληψη της νόσησης από Covid-19.

H μελέτη γίνεται σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μελέτης της Σήψης και έχει λάβει έγκριση διεξαγωγής από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Η μελέτη διεξάγεται μετά από τα αποτελέσματα προηγούμενης μελέτης που έδειξαν μεγάλη προστασία σε Έλληνες στην εκδήλωση λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος, μετά τον αντιφυματικό εμβολιασμό.

Οι πολίτες που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κλινική μελέτη, θα πρέπει να έχουν ηλικία ίση ή μεγαλύτερη από 50 έτη και να ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (δηλαδή να έχουν ιστορικό Χρόνιας Αναπνευστικής Πνευμονοπάθειας, Καρδιαγγειακού Νοσήματος, Σακχαρώδους Διαβήτη κλπ).

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο Γραφείο Επισκεπτών Υγείας (τηλ. 2752361163) και στη Χειρουργική Κλινική (τηλ. 2752361137) της Ν/Μ Ναυπλίου, από Δευτέρα εώς Παρασκευή και ώρα 10.00-13.00.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;