ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πού θα τους χωρέσει όλους;

Δεν προλαβαίνουμε τις ανακοινώσεις!

Καθημερινά ανακοινώνονται υποψήφιοι με την παράταξη του κ. Καμπόσου και όπως δείχνουν τα πράγματα, η «Αλλαγή Πορείας» φτιάχνει δυνατό ψηφοδέλτιο που θα οδηγήσει στη νίκη, από την πρώτη Κυριακή.
Η μεγάλη απήχηση που έχει ο κ. Καμπόσος στον κόσμο φάνηκε και από την τελευταία δημοσκόπηση της ALCO, που τον εμφανίζει ως το απόλυτο φαβορί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Όπως εκτιμούμε, οι ανακοινώσεις νέων υποψηφίων θα συνεχιστούν με την ίδια ή και μεγαλύτερη συχνότητα τις προσεχείς ημέρες και δεν αποκλείεται το ψηφοδέλτιο της «Αλλαγής Πορείας» να είναι το πιο πλήρες από την ημέρα που δημιουργήθηκε η παράταξη.
Ο Δήμαρχος σίγουρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Τώρα πού θα χωρέσει όλους αυτούς που έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να κατέβουν υποψήφιοι, αυτό είναι δικό του θέμα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;