Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Προσοχή! Κλείνει κεντρικός δρόμος στο Ναύπλιο

Διακοπή κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου σε κεντρικό δρόμο του Ναυπλίου.
Η διακοπή αφορά το ρεύμα κυκλοφορίας από Άρια προς Ναύπλιο & εκτροπή κυκλοφορίας αυτών εκ περιτροπής στο ρεύμα Ναύπλιο προς Άρια έναντι ‘’ΦΥΤΟΑΓΟΡΑΣ’’ και πρατηρίου καυσίμων ‘’ΕΛΙΝ’’ την Δευτέρα 13/02/2023 μεταξύ των ωρών 08:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ λόγω εργασιών κοπής δέντρων.
Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.
Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες μέσων είναι συνυπεύθυνοι εξ ολοκλήρου σε περίπτωση διάθεσης των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών χωρίς άδεια διακοπής κυκλοφορίας.
Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.
ΔΕΙΤΕ:  Καταγγελία στο AP: «Οι Κιώτες βγάλαμε νέο Δήμαρχο και μας έπνιξαν τα χορτάρια... Αυτό είναι το "Ευχαριστώ" του;»

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!