ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Προσοχή με το Fuel Pass 2: Αυτό το λάθος καθυστερεί την πληρωμή του!

Τι πρέπει να προσέχουν οι δικαιούχοι για να μην χάσουν την επιδότηση

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα και η αναστάτωση που προκαλεί-ειδικά τις τελευταίες ημέρες- η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το επίδομα καυσίμων.
Μπορεί ήδη κάποιοι δικαιούχοι να έχουν δει στους τραπεζικούς λογαριασμούς και στο κινητό τους την επιδότηση από το Fuel Pass 2, ωστόσο δεν λείπουν τα παράπονα από μια μερίδα πολιτών που δεν έχει δει ακόμα τα χρήματα -αν και δικαιούχοι-, καθώς το σύστημα όπως καταγγέλλουν σε πολλές περιπτώσεις τους μπερδεύει. Μία από τις βασικές αιτίες που καθυστερεί την πληρωμή του επιδόματος, αποτελεί η λάθος συμπλήρωση του IBAN από τον δικαιούχο στο vouchers.gov.gr.
Παράλληλα, αναφορικά με την ψηφιακή κάρτα, πολλοί είναι και εκείνοι που δεν γνωρίζουν αν διαθέτουν την τεχνολογία NFC που είναι απαραίτητη για την εξαργύρωση του επιδόματος. Δυστυχώς, το οικονομικό επιτελείο δεν προέβλεψε ότι μπορεί ένας άνθρωπος που δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας να μπερδευτεί, και έτσι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή της πληρωμής από ψηφιακή κάρτα σε τραπεζικό λογαριασμό, παρά μόνο διόρθωση.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!