ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Προσοχή: Το νέο κόλπο για την υποκλοπή των PIN από τα ΑΤΜ (photos)

Συναγερμός!

Πολλοί δεν το έχουν προσέξει στις καθημερινές τους συναλλαγές στα ATM. Ωστόσο, μια μικρή τρύπα στην υποδοχή των χρημάτων, στο πλαστικό περίβλημα, κρύβει ένα μυστικό που δείχνει πόσο έχουν προχωρήσει οι απατεώνες.
Οι Αρχές του Λονδίνου ανακάλυψαν μία μικροσκοπική κάμερα, που ήταν κρυμμένη μέσα σε ένα πλαστικό κάλυμμα στην υποδοχή διανομής μετρητών, που θα μπορούσε να καταγράψει το θύμα την ώρα που πληκτρολογεί το pin του.
Μια φωτογραφία του πίνακα όταν οι αστυνομικοί το ξεκόλλησαν από το μηχάνημα δείχνει το φωτογραφικό εξοπλισμό και το πόσο προσεκτικά τοποθετήθηκε ο μηχανισμός του εσωτερικό του.
Η συσκευή αποκαλύφθηκε σε ένα ATM στο νεκροταφείο του Αγίου Παύλου, στο κεντρικό Λονδίνο τον περασμένο μήνα και είναι μία από τις πολλές παρόμοιες ανακαλύψεις που έγιναν στην περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες.
Στις 7 Μαρτίου, μια παρόμοια κάμερα βρέθηκε σε ένα άλλο ΑΤΜ στην περιοχή. Αυτή τη φορά, η τρύπα είχε τοποθετηθεί σε ένα κομμάτι πλαστικό πίσω από το πληκτρολόγιο.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;