ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή μαρίνας στο Ναύπλιο – Κατατέθηκε ο φάκελος στο ελεγκτικό συνέδριο

Προχωρά από την περιφερειακή αρχή Νίκα, το σημαντικό έργο της Μαρίνας Ναυπλίου, αφού σήμερα, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, κατατέθηκε στο Ελεγκτικό Συνέδριο ο Φάκελος του έργου.
Πρόκειται για ένα έργο πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που έτρεξε η νυν περιφερειακή αρχή και θα υλοποιηθεί με ΣΔΙΤ.
Το έργο αναμένεται με την ολοκλήρωση του να συμβάλλει στην μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη όχι μόνο του Ναυπλίου, αλλά γενικότερα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το έργο αφορά στην κατασκευή μιας τουριστικής μαρίνας στο Ναύπλιο, 500 μέτρα βόρεια από το υπάρχον λιμάνι, με χωρητικότητα 210 θέσεων ελλιμενισμού και εκτιμώμενη επισκεψιμότητα από σκάφη μήκους 8 έως 12 μέτρα. Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Οι υποδομές θα κατασκευαστούν τόσο στη θαλάσσια όσο και στη χερσαία ζώνη του τουριστικού λιμένα Ναυπλίου, σχετικά με τη λειτουργία και διαχείριση των θέσεων ελλιμενισμού μόνιμων, διερχόμενων σκαφών, των βασικών και πρόσθετων υπηρεσιών των εμπορικών χρήσεων –που θα αναπτυχθούν στην χερσαία περιοχή, καθώς και του αντίστοιχου χώρου στάθμευσης.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;