ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Προχωρούν οι διαδικασίες για τον κόμβο στο Λυγουριό και τη γέφυρα του Ερασίνου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Τρίτη 14 Μαρτίου.
Μεταξύ άλλων, στη συνεδρίαση εγκρίθηκε η διακήρυξη ανοιχτής διαδικασίας, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης με αντικείμενο το προϋπολογισμού 540.000 ευρώ έργο αναβάθμισης του κόμβου Λυγουριού, στο πλαίσιο του έργου συντήρησης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Εγκρίθηκε, επίσης, το πρακτικό της δημοπρασίας του με προϋπολογισμό 750.000 ευρώ έργου αντικατάστασης με νέα της υφιστάμενης μεταλλικής γέφυρας επί του Ερασίνου ποταμού, στο πλαίσιο του έργου συντήρησης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η Επιτροπή ενέκρινε, επίσης, το πρακτικό 2 του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για αρδευτικά έργα στην Π.Ε. Κορινθίας, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.
Προέβη, ακόμα, στην έγκριση του 1ου πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής της μέσω του ΕΣΗΔΗΣ ανοικτής διαδικασίας για την ανάδειξη προσωρινού ανάδοχου κατασκευής του με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ έργου αποκατάστασης των υποδομών και βελτίωση της ασφάλειας στις οδούς Διαβολίτσι – Αγία Θεοδώρα και Καλύβια – Τουρκολέκα.
Εξ άλλου, ενέκρινε το πρακτικό δημοπρασίας της φάσης B΄ που αφορά στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη και κατακύρωση του με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ έργου συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Τρόπαια – Σπαθάρη – εργοστάσιο Λάδωνα.
Στη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη στο προϋπολογισμού 800.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της εθνικής οδού 74 Τρίπολη – Πύργος, στο τμήμα από Σταυροδρόμι έως τα όρια Αρκαδίας – Ηλείας.
Τέλος, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε σήμερα τον έλεγχο των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου και την κατακύρωση της σύμβασης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για το έργο κατασκευής κόμβων στη συμβολή παραδρόμων, δυτικά και ανατολικά, του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας με την οδό Ναυπλίου.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;