Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής των Δημοτικών Σχολείων Ανυφίου και Αγίας Τριάδας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιασμένες σε ευρωπαϊκά πρότυπα, θα είναι έτοιμες σε λίγο καιρό να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους, με πλήρη εξοπλισμό, με αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εργονομικές, με οργανωμένες υποστηρικτικές υποδομές χαμηλού ενεργειακού κόστους, με ασφαλείς και όμορφους προαύλιους χώρους ώστε τα παιδιά του Δήμου να φοιτήσουν σε ιδανικές συνθήκες, όπως ακριβώς το αξίζουν.
Τα έργα χρηματοδοτήθηκαν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Eσωτερικών και το ΕΣΠΑ.

Στο Δήμο Ναυπλιέων αξιοποιούν κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης τόσο από εθνικούς όσο και από ευρωπαικούς πόρους και προχωρούν με σταθερά βήματα στην αναβάθμιση των σχολικών μονάδων. Στόχος και προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργήσει τα σχολεία του μέλλοντος για τη νεολαία, το παρόν και το αύριο του τόπους.
Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα για την κατασκευή δύο σύγχρονων σχολικών μονάδων του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου που λίγα βήματα απομένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) προϋπολογισμού 2.200.000€. που οι εργασίες του προχωρούν με καλούς ρυθμούς. Σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε ευχάριστα νέα σχετικά με το 5ο Δημοτικό Ναυπλίου».
ΔΕΙΤΕ:  Τα «καμάκια» της Αργολίδας ήταν πρωτοπόροι! (Vid)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!