ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πρωταθλητής του καλοκαιριού το πανηγύρι στο Κιβέρι (Pics)

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Ένα ανεπανάληπτο λαϊκό πανηγύρι έζησε για μια ακόμα χρονιά το Κιβέρι την Κυριακή 28/8/2022, με κέφι χορό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η προσέλευση του κόσμου και ειδικά της νεολαίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς γέμισε κάθε γωνιά στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου και παραλίγο να κλείσει η κυκλοφορία στους δρόμους!
Η διοίκηση του Ερμή Κιβερίου, που ήταν ο διοργανωτής, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν μαζί μας.
Επίσης όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τους Στράτο Σταματάκη και Κομπόσης Κόσμημα που προσέφεραν τα δύο μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου, καθώς και τον Φούρνο Λυμπέρη για τα ψησίματα των κρεάτων.
Επίσης ευχαριστεί όλα τα παιδιά του χωριού κάθε ηλικίας που τις τελευταίες ημέρες βοήθησαν πολύ στην προετοιμασία του πανηγυριού αλλά και το ίδιο βράδυ επίσης ήταν μαζί μας όπου χρειαζόταν βοήθεια.
Το πανηγύρι του Κιβερίου είναι μια παράδοση που την συνεχίζουμε για να την μεταφέρουμε στα νέα παιδιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να διατηρήσουμε.
Ραντεβού του χρόνου με υγεία για όλους να ξαναβρεθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
Οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου είναι:
  • 3062 κλιματιστικό
  • 760 ρολόι
  • 4001 τηλεόραση
  • 1587 ηλεκτρική σκούπα
  • 238 φωτιστικό δωματίου
  • 3121 ηλεκτρική ψεκαστήρα
  • 1543 δύο γεύματα

Εικόνες: Vip Life Style | Τάκης Μάζος

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;