ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πρωτοχρονιά: Πόσα άτομα επιτρέπονται στα ταξί παραμονή και ανήμερα

Την προσωρινή άρση του ορίου των ατόμων που θα μπορούν να επιβαίνουν στα ταξί την παραμονή αλλά και ανήμερα Πρωτοχρονιάς ανακοίνωσε η εταιρεία Beat.

Σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, δεν θα ισχύει ο περιορισμός των επιβατών στην κυκλοφορία των ταξί, ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των οικογενειών από σπίτι σε σπίτι για το εορταστικό τραπέζι.

Αναλυτικά:

Για πιο άνετες μετακινήσεις, Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ανήμερα Πρωτοχρονιάς δε θα ισχύει το όριο του ενός επιβάτη στα ταξί, σε διαδρομές προς και από γιορτινές συναθροίσεις και οικογενειακά τραπέζια”, σημειώνεται στην ενημέρωση της εταιρείας.

Να σημειωθεί παράλληλα, πως η μετακίνηση των πολιτών από σπίτι σε σπίτι θα γίνεται κατόπιν αποστολής μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό 6. Μάλιστα, τον ίδιο κωδικό θα πρέπει να στείλουν και μετά την αποχώρησή τους από το σπίτι στο οποίο θα γιορτάσουν.

πηγή

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;