Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 85η ΔΕΘ με το Επιμελητήριο Αργολίδας

Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Συμμετοχή στο εκθεσιακό περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης των μελών του και προκειμένου να ενισχύσει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, πρόκειται να συμμετέχει στο εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕΕ στην 85η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Σημειώνεται ότι η 85η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Ελλάδα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων έχει εξασφαλίσει για όλες τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν προνομιακές τιμές.

Το κόστος ανέρχεται στα 17 €/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της έκθεσης , εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Συμμετοχή στο εκθεσιακό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Επίσης το Επιμελητήριο Αργολίδας πρόκειται να συμμετέχει στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου μαζί με τα άλλα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο εν λόγω εκθεσιακό περίπτερο θα συμμετέχουν μόνο εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής, χωρίς κόστος.

Προθεσμίες – Πληροφορίες

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Αργολίδας που επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, στα τηλέφωνα 2751067216 και 2751063023.

Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!