ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πρόστιμο σε επιχείρηση εμπορίας τροφίμων στην Παλαιά Επίδαυρο

Με απόφαση του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Αργολίδας επεβλήθη σε επιχείρηση εμπορείου ειδών διατροφής στην Παλαιά Επίδαυρο, χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου.
Το πρόστιμο επιβλήθηκε επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 10/04/2023, από μικτό κλιμάκιο ελέγχου αποτελούμενο από υπάλληλους , διαπιστώθηκε ο μη διακριτός διαχωρισμός τροφίμων από τα υπόλοιπα τρόφιμα στο κωδικό προϊόντος «ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ “MOLTO”» των 98gr, ΒC5201360528554, με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 28.03.2023 κατά παράβαση της παρ. 1 του άρθρου 13 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983).
Σύμφωνα με την παράγραφο 7Α του άρθρου 13 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χίλια ευρώ (1000€) ανά κωδικό προϊόντος.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;