ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Πρόστιμο 2.000€ σε σνακ-μπαρ στην Αργολίδα και λουκέτο για 7 ημέρες

Συνολικά σε 4 καταστήματα (το ένα από αυτά στην Αργολίδα) καταγράφηκαν παραβάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο, σε ό,τι αφορά τους κανόνες λειτουργίας τους σε σχέση με τα μέτρα για τη μη διάδοση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο σε σνακ-μπαρ στην Αργολίδα επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και σφραγίστηκε για 7 ημέρες, γιατί εξυπηρετούσε υπεράριθμους πελάτες.

Επίσης, σε ένα καφέ-μπαρ στην Καλαμάτα επιβλήθηκε το Σάββατο πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας, γιατί εξυπηρετούσε όρθιους πελάτες.

Την Κυριακή, συνελήφθη στην Κορινθία ιδιοκτήτης Ιντερνετ καφέ και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας, γιατί εξυπηρετούσε πελάτες στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.

Επίσης, πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε αναψυκτήριο στο Παράλιο Αστρος Κυνουρίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών, ενώ από 300 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε σε 2 υπαλλήλους του καταστήματος για μη χρήση μάσκας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;