Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

“Πρώτη Θέση”: Το νέο video clip του Νίκου Οικονομόπουλου γυρίστηκε στο Ναύπλιο | BINTEO

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διαισθάνεται την ανάγκη όλων μας για χαμόγελα και φωτεινές σκέψεις.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος υπόσχεται ότι με την απόλυτη φωνή του θα κατακτήσει για ακόμα μια φορά την «Πρώτη Θέση».

Το single «Πρώτη Θέση» είναι ένα τραγούδι που θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια, αισιοδοξία και θα δημιουργήσει χαρούμενες σκέψεις και εικόνες, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο.

Από τις πρώτες κιόλας νότες θα παρασυρθείτε από ένα κύμα όμορφης διάθεσης και θα αφεθείτε στη μοναδική ερμηνεία του Νίκου Οικονομόπουλου, του καλλιτέχνη που ξέρει να δημιουργεί συναισθήματα όσο κανείς άλλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διαισθάνεται την ανάγκη όλων μας για χαμόγελα και φωτεινές σκέψεις και δε διστάζει να ανοίξει νέους δρόμους στα ακούσματα μας.

Κάπως έτσι, λίγους μήνες μετά τις επιτυχίες «Σκάσε Ένα Φιλί» και «Εμένα Να Ακούς», κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Πρώτη Θέση», σε μουσική του Χρήστου Σαντικάι και σε στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

Η «Πρώτη Θέση» ανήκει στον Νίκο Οικονομόπουλο και έρχεται να μας παρασύρει άλλη μια φορά, μέσα από τους στίχους και το τέμπο του νέου τραγουδιού του, που αναμφισβήτητα θα γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Έκανε γυρίσματα για το νέο του video clip στο Ναύπλιο

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που είχε τραγουδήσει σε παραλιακό μαγαζί του Ναυπλίου τον Ιούλιο 2017, σε μία εμφάνιση όπου είχε γίνει το αδιαχώρητο, επέστρεψε στην Αργολική πρωτεύουσα, όχι στα πλαίσια κάποιας εξόρμησης, αλλά για τα γυρίσματα του νέου του βιντεοκλίπ.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στην Παλιά Πόλη, γύρω από το Βουλευτικό.

Το νέο του τραγούδι “Πρώτη θέση” κυκλοφορεί την Παρασκευή 18 Ιουνίου. Η Βικτόρια Κνις είναι το μοντέλο που βρέθηκε στην αγκαλιά του τραγουδιστή για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ και φυσικά το αποτέλεσμα είναι “εκρηκτικό”.

Δείτε παρακάτω το teaser του νέου του τραγουδιού.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!