Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Πόσα παιδιά θα αποκτήσετε ανάλογα με το ζώδιό σας

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά κάθε μέλους του ζωδιακού κύκλου.

Η επιλογή ενός ανθρώπου αν θα κάνει παιδιά ή όχι είναι αυστηρά προσωπική, ανεξάρτητα από τις κοινωνικές προσδοκίες.
Ωστόσο οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι από το ζώδιό μας μπορούμε να προβλέψουμε το μοντέλο της οικογένειας που θα δημιουργήσουμε, σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας κάθε μέλους του ζωδιακού κύκλου. Ένας από αυτούς είναι και η Skye Alexander, που τολμά τις παρακάτω προβλέψεις.
Κριός: Μέσα του παραμένει για πάντα παιδί και, αν γίνει γονιός, θα αναθρέψει δραστήρια και αθλητικά παιδιά. Δεν θα είναι παράξενο λοιπόν να αποφασίσει να κάνει αρκετά για να σχηματίσει μια ομάδα!
Ταύρος: Τρυφερός και γενναιόδωρος, του πηγαίνει πολύ ο ρόλος του γονιού. Μάλιστα όσο περισσότερα παιδιά κάνει, τόσο καλύτερος γίνεται στην ανατροφή τους. Το βέβαιο είναι ότι όσοι έχουν πατέρα ή μητέρα Ταύρο, θυμούνται μια παιδική ηλικία γεμάτη φροντίδα και αγάπη.
Δίδυμος: Επικοινωνιακός και μεταδοτικός, μπορεί να γίνει εξαιρετικός δάσκαλος και γονιός. «Είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τα παιδιά του στη σχολική μελέτη ή να παίξει μαζί τους παιχνίδια που ενθαρρύνουν τη μάθηση». Για να νιώσει τη ζωή του αρκετά πλούσια, θα αποκτήσει τουλάχιστον δύο παιδιά.
Καρκίνος: Είναι το ζώδιο που συνδέεται περισσότερο από όλα με την οικογένεια, τη μητρότητα, το σπιτικό. Εύλογα λοιπόν μπορεί να περιμένει κανείς να αποκτήσει πολλά παιδιά αφού, όπως επιβεβαιώνει και η αστρολόγος, «δίνει προτεραιότητα στην οικογενειακή ζωή και νιώθει πλήρης με πολλά παιδιά – όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο».
Λέων: Απολαμβάνει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και τα παιδιά τον βοηθούν να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Άλλωστε, νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για τα μικρά του. Θέλει να δημιουργήσει μια μεγάλη, δημιουργική οικογένεια με bold προσωπικότητες.
Παρθένος: Γνωστός για την τελειομανία του, αν αποφασίσει να δημιουργήσει οικογένεια θα είναι μικρή, ίσως με ένα παιδί, για να μπορεί να του προσφέρει την προσοχή και το χρόνο που χρειάζεται. «Οι Παρθένοι χρειάζονται τάξη και καθαριότητα, που είναι ευκολότερο να διατηρήσουν με ένα παιδί».
Ζυγός: Εξίσου με τα παιδιά αγαπάει την οργάνωση, ενώ τον αποδιοργανώνει το χάος που φέρνει μια μεγάλη οικογένεια. Είναι λοιπόν πιθανότερο να κάνει λιγότερα παιδιά, για να νιώθει ότι μπορεί να τα φροντίσει όπως θα ήθελε. «Θα είναι πιο ευτυχισμένος με ένα ή δύο παιδιά», σχολιάζει η Alexander.
Σκορπιός: Αναπόσπαστα συνδεδεμένος με το μυστήριο και την ήρεμη δύναμη, έχει ανάγκη από προσωπικό χώρο και χρόνο. Επιπλέον, όπως προσθέτει η αστρολόγος, «επιδιώκει να ελέγχει το περιβάλλον του και ό,τι συμβαίνει γύρω του. Προτιμάει λοιπόν τις μικρότερες οικογένειες, που συνοδεύονται από την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση και λιγότερα απρόοπτα».
Τοξότης: Θεωρείται σύμβολο της επέκτασης και θα επιδιώξει να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια. Είναι σημαντικό γι’ αυτόν να μοιράζεται εμπειρίες, οπότε μπορεί να επιδιώξει να αποκτήσει τρία έως και τέσσερα παιδιά, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Επιπλέον, ως λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας, δεν θα διστάσει να πάρει τη μεγάλη οικογένειά του σε εξερευνήσεις.
Αιγόκερως: Εκτιμά τις παραδόσεις, την κληρονομιά και την οικογένεια. Για να υπάρξει μια συνέχεια στα γονίδια, το οικογενειακό όνομα αλλά και την περιουσία του, δεν θα είναι παράξενο αν επιδιώξει να αποκτήσει τρία παιδιά. «Η οικογενειακή ιστορία για πολλούς Αιγόκερους μετράει αιώνες», προσθέτει η αστρολόγος.
Υδροχόος: Ιδιαίτερα ανεξάρτητος, λατρεύει την ελευθερία του, οπότε μπορεί να περιοριστεί σε μια οικογένεια ή να αποφασίσει να μην κάνει παιδιά. Από την άλλη, δεν θα διστάσει να δραστηριοποιηθεί «σε πρωτοβουλίες για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών και σε παροχές για τους γονείς», κατά την Alexander.
Ιχθύς: Ευγενικός και καλόκαρδος, αγαπάει τα παιδιά. Ταυτόχρονα όμως είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη φασαρία, την κίνηση και το άγχος της ανατροφής μιας μεγάλης οικογένειας. Ίσως λοιπόν αποφασίσει να την περιορίσει σε ένα παιδί.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ:  Τα «καμάκια» της Αργολίδας ήταν πρωτοπόροι! (Vid)

ΔΕΙΤΕ:  Η πιο ξεχωριστή παραλία βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το Ναύπλιο - Πώς να πάτε

 

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!