ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πότε και πώς θα ανοίξουν Ηρώδειο και Επίδαυρος

Τα θεάματα στα ανοιχτά θέατρα θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουλίου ωστόσο ανοιχτό παραμένει το πότε θα ξεκινήσουν οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Κατά την παρουσίαση των μέτρων στήριξης στον πολιτισμό από τη Λίνα Μενδωνη και σε ερώτηση για το πότε θα ανοίξει η Επίδαυρος, η υπουργός πολιτισμού σημείωσε οτι αυτό είναι θέμα της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Φεστιβάλ Κατερίνας Ευαγγελάτου που θα συνεκτιμήσει τα δεδομένα για το καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει.

ΔΕΙΤΕ:  Εργασίες διάνοιξης του ρέματος Ραμαντάνι στο Ναύπλιο

Συμφωνα με ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια βρίσκεται, εδώ και καιρό, σε διαβουλεύσεις με τους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και ενημερώνεται διαρκώς για τα εξειδικευμένα μέτρα που συστήνει η Ειδική Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να εκτιμηθεί αν και με ποιον τρόπο μπορεί να υλοποιηθεί μέρος των προγραμματισμένων για φέτος εκδηλώσεων. Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από το Φεστιβάλ.

ΔΕΙΤΕ:  Διακοπή ρεύματος το Σαββατοκύριακο σε περιοχές του Ναυπλίου
ΔΕΙΤΕ:  Μαθητές του Άργους επισκέφθηκαν την Αίγινα

Να υπενθυμίσουμε οτι σε όλες τις παραστάσεις και συναυλίες σε εξωτερικούς χώρους οι θεατές θα πρέπει να απέχουν 1,5 μέτρο ο ένας από τον άλλο και η σκηνή τρία μέτρα από την πρώτη σειρά καθισμάτων.

Πηγή: iefimerida.gr

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!