Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Πώς να προστατεύσεις το αμάξι σου όταν το παρκάρεις έξω

Έχει σημασία και το σημείο όπου το παρκάρεις

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να έχεις στον νου σου ώστε να διατηρείς το αμάξι σου ασφαλές και προστατευμένο.
Πέρα από τη ζέστη, τον ήλιο, τη βροχή και οποιαδήποτε άλλο καιρικό φαινόμενο, υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι, από τους οποίους καλό είναι να φυλάς μακριά το όχημα σου.
Σε καθημερινή βάση
Για αρχή, μην παρκάρεις το αμάξι σου κάτω από δέντρα. Αυξάνεις τις πιθανότητες τα πουλιά να αφήσουν κουτσουλιές σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο εξωτερικά του αμαξιού σου. Επίσης, η γύρη και όλα τα συναφή μπορεί να καταστρέψουν το αυτοκίνητό σου με αστραπιαία ταχύτητα.
Επίσης, μην ξεχνάς το προστατευτικό στο παρμπρίζ. Έτσι το προστατεύεις από τις υψηλές θερμοκρασίες, διατηρώντας τη σωστή θερμοκρασία, ειδικά, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ανά εβδομάδα
Μην ξεχνάς να πλένεις το αμάξι σου τακτικά καθώς μαζεύει πολλή σκόνη και βρομιά. Κρατώντας το καθαρό, διασφαλίζεις τη βιωσιμότητά του και σίγουρα το προφυλάσσεις εξωτερικά από τη φθορά.
Σε μηνιαία βάση
Μην ξεχνάς να γυαλίζεις το αμάξι σου. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη τουλάχιστον κάθε μήνα καθώς πέρα από την φροντισμένη εξωτερική του όψη, κρατάει παράλληλα προστατευμένο το χρώμα του.
Επίσης, καλό είναι να επενδύσεις σε προστατευτικά ελαστικών αυτοκινήτου.
Το σημαντικό είναι να μην παραμελείς την περιποίησή του. Αν το προσέχεις, τότε θα είναι κάθε μέρα σαν ολοκαίνουριο ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν έξω στα σημεία που βρίσκεις κάθε φορά να το παρκάρεις.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!