Η Ηλιούπολη μπήκε σφήνα και έκανε δικό της τον Φράνκο Σέα
Ο παίκτης με τα 53 γκολ την τελευταία διετία δεν υπέγραψε τελικά στους «Λύκους»
Ο Παναργειακός, που είχε φτάσει μια ανάσα από την απόκτηση του Φράνκο Σέα, είδε την υπόθεση να καταρρέει την τελευταία στιγμή, με την Ηλιούπολη να αποσπά την υπογραφή του παίκτη.
Ο Σέα, ο οποίος το 2024 ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα με 36 γκολ, με τη φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης, θεωρούνταν σχεδόν «κλεισμένος» από τους «Λύκους», αλλά το deal δεν ολοκληρώθηκε λόγω διαφωνιών στο οικονομικό σκέλος και αμφιβολιών για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.
Το χρονικό της υπόθεσης
Ο Παναργειακός κινήθηκε αποφασιστικά για την απόκτηση του Σέα, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έναν επιθετικό που θα μπορούσε να ανατρέψει την αρνητική εικόνα της ομάδας. Ωστόσο, η πρόταση που κατέθεσε δεν κατάφερε να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σέα δεν πείστηκε από το project και την αγωνιστική προοπτική της ομάδας.

Η «σφήνα» της Ηλιούπολης
Εκμεταλλευόμενη τη διστακτικότητα του Παναργειακού, η Ηλιούπολη επενέβη αποφασιστικά. Η ομάδα πρόσφερε καλύτερους οικονομικούς όρους και παρουσίασε ένα πιο ολοκληρωμένο αγωνιστικό πλάνο, πείθοντας τον Σέα να υπογράψει. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε γρήγορα, αφήνοντας τον Παναργειακό εκτός μάχης για την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού.
Εντυπωσιακά στατιστικά
Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός είχε καταγράψει 53 γκολ στη διετή θητεία του στον Νέστο Χρυσούπολης, ενώ τη σεζόν 2024-2025, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, πρόλαβε να πετύχει 17 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα του να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας.













































