ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Π. Αναγνωσταράς | «Παραμένω ενεργός δημότης στο πλευρό του Κων/νου Μάκαρη»

Είναι γνωστό ότι από τη πρώτη στιγμή που ο Κων/νος Μάκαρης, εξέφρασε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Ναυπλιέων, τάχθηκα στο πλευρό του με δεδομένη την απόφαση μου να μην διεκδικήσω ο ίδιος την τέταρτη εκλογή μου! Παρά το γεγονός ότι στις εκλογές του 2019 ένα σοβαρό ποσοστό δημοτών με στήριξε, αν και τα προηγούμενα 5 χρόνια ήμουν εκτός Ελλάδος!
Θεώρησα και θεωρώ ότι για μένα έκλεισε η σελίδα αυτή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παύω να αγαπώ, να ενδιαφέρομαι και να θέλω να προσφέρω τις γνώσεις την εμπειρία μου και την δραστηριότητα μου στους δημότες και στην δημοτική αρχή!
Πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος Μάκαρης έχει τα απαιτούμενα προσόντα να διοικήσει έναν δήμο γιατί γνωρίζω ότι έχει μάθει να οργανώνει, να βάζει στόχους και να τους υλοποιεί επιλέγοντας ικανούς συνεργάτες.
Τον στηρίζω και θα τον στηρίξω με όλους τους τρόπους!!!!
Το να προσφέρεις στους δημότες δεν εξαντλείται μόνο με τη θέση του Δημάρχου ή από την θέση του Δημάρχου!
Υπηρέτησα τον Δήμο μας πιστά, με διαφάνεια και αποχώρησα χωρίς πότε να κατηγορηθώ ή να μου προσάψουν οτιδήποτε μεμπτό κατά την διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων μου!
Παραμένω λοιπόν ενεργός δημότης στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μάκαρη, για ένα Δήμο που θα προοδεύει, και θα σέβεται το δημοτικό χρήμα και τους δημότες.
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Γ. Αναγνωσταράς
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;