ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Π. Διολίτσης: Με απόφαση του δικαστηρίου προχωράμε σε είσπραξη 300.000€ από την ΔΕΥΑΝ

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ Πέτρος Διολίτσης αναφέρει σχετικά:

Η δικαστική διαμάχη ΔΕΥΑΑΡΜ – ΔΕΥΑΝ για τα χρέη του Ναυπλίου προς την δημοτική επιχείρηση του Άργους είναι μια λυπηρή υπόθεση η οποία όμως επιβάλλεται να λάβει τέλος.

Είναι πλέον γνωστό ότι μετά από συνεχείς οχλήσεις από πλευράς ΔΕΥΑΑΡΜ και αδιαφορία από την Επιχείρηση ύδρευσης του Ναυπλίου τα χρέη εκτοξεύτηκαν στο 1.000.000ευρώ!

ΔΕΙΤΕ:  Ο Βασίλης Σιδέρης βραβεύτηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών

Η ΔΕΥΑΑΡ-Μ προχώρησε σε αγωγές καθώς και σε διαταγή πληρωμής ώστε να διεκδικήσει το χρέος και να καλυφθούν τα έξοδα της ΕΕΛ Άργους-Ναυπλίου από το οποίο εξυπηρετείται και το Ναύπλιο. Η προχθεσινή απόφαση του δικαστηρίου με αρ.433/2021 αναγνωρίζει την οφειλή της ΔΕΥΑΝ προς την ΔΕΥΑΑΡ-Μ που ανέρχεται στο ποσό των 528.000ευρώ εκ των οποίων τα 300.000ευρώ μπορούν άμεσα να απαιτηθούν και να εισπραχθούν. Αυτό σημαίνει πως εντός των επόμενων τριών (3) ημερών η ΔΕΥΑΑΡ-Μ έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να εκτελέσει την εντολή του δικαστηρίου.

ΔΕΙΤΕ:  Νέα σχολής προπονητών UEFA C στις ΕΠΣ Αργολίδας και Αρκαδίας

Ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ οφείλω να διαφυλάξω το συμφέρον των δημοτών του Δήμου Άργους Μυκηνών και να διασφαλίσω την εύρυθμη λειτουργία της ΕΕΛ Άργους-Ναυπλίου η οποία αυτή τη στιγμή επιβαρύνεται από το υπέρογκο χρέος που δημιούργησε η ΔΕΥΑΑΝ.

ΔΕΙΤΕ:  Ο «προικισμένος» Γιάννης από το Άργος που έφαγε πόρτα στον οίκο ανοχής!

Θα ήθελα να τονίσω πως συμμερίζομαι την ανησυχία των Ναυπλιέων δημοτών οι οποίοι ενώ πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, η επιχείρηση ύδρευσης του Δήμου τους δεν αποδίδει αυτά που εισπράττει για τον λόγο που τα εισπράττει, υποχρεούμαι όμως να πράξω όσα ορίζει ο νόμος και να διατηρήσω οικονομικά βιώσιμη την επιχείρηση ύδρευσης του Δήμου μας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!