ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Π. ΝΙΚΑΣ: Θα γίνουμε η πιο καθαρή Περιφέρεια – Το τρένο θα φτάσει στο Ναύπλιο! | Ηχητικό

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στον Alpha 98,9

Η έναρξη της μεταβατικής φάσης της κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτέλεσε ένα από τα αντικείμενα της συνέντευξης την οποία ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου, στο πανελλαδικής εμβέλειας ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9.
Ο περιφερειάρχης, εξ άλλου, αναφέρθηκε και στην επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα της εμβληματικής γραμμής Κόρινθος – Ναύπλιο, της “γραμμής των αρχαιολογικών χώρων”, όπως αποκαλείται.
Ειδικότερα, ο Π. Νίκας μιλώντας στον δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη σημείωσε ότι η έναρξη της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα οδηγήσει στην απαλλαγή της περιοχής από τον βραχνά των σκουπιδιών, ο οποίος την ταλαιπωρούσε για δεκαετίες.
Εξ άλλου, αναφερόμενος στο θέμα του σιδηροδρόμου, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι αναμένει μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο, στην Τρίπολη, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Σπύρο Πατέρα, με τον οποίο θα συζητηθεί -πέρα από το χρονοδιάγραμμα της επαναλειτουργίας της “γραμμής των αρχαιολογικών χώρων”- και η προοπτική για σταδιακή επαναλειτουργία του μετρικού δικτύου της Περιφέρειας, τόσο στο πλαίσιο της εμπορικής, όσο και της τουριστικής αξιοποίησης.
Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Νίκα:


 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
ΔΕΙΤΕ:  Τροχαίο ατύχημα στην Ερμιονίδα -Υπάρχει τραυματίας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!