ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ρε, δεν πάμε καλά… Έπεσε το ταβάνι στα γραφεία δημόσιας υπηρεσίας!

Αν είναι δυνατόν…

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανένας εργαζόμενος όταν – σύμφωνα με τη ΔΑΣ ΕΦΚΑ και την καταγγελία της – στον 5ο όροφο του κτιρίου επί της οδού Αχαρνών 29 στην Αθήνα (Διεύθυνση Δ’ Απονομής Συντάξεων) έπεσε σχεδόν το μισό ταβάνι, πάνω στα γραφεία.
«Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στον ΕΦΚΑ, σε χώρους εντελώς ακατάλληλους και επικίνδυνους» αναφέρει χαρακτηριστικά και υπογραμμίζει πως «οι εργαζόμενοι δεν είμαστε αναλώσιμοι. Δε δεχόμαστε για μια ακόμα φορά να λουζόμαστε τις συνέπειες των άνευ σχεδιασμού μετακομίσεων μεταστεγάσεων. Δεν δεχόμαστε να μπαίνουμε κάθε μέρα, εμείς και οι συνταξιούχοι – ασφαλισμένοι σε κτίρια που δεν πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας (συντήρηση, αντισεισμική – στατική μελέτη κλπ)».
Γι αυτό και απαιτεί από τη Διοίκηση να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου «να δουλεύουμε σε σύγχρονα, ασφαλή κτίρια, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η σωματική μας ακεραιότητα κάθε φορά που μπαίνουμε στα γραφεία μας».
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;