ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σάλος με τις καταγγελίες για τα LIDL: «Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί»

Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι 

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά τις καταγγελίες εργαζομένων στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς εμφανίζονται μαζικά κρούσματα κορονοϊού χωρίς να γίνεται σε κανέναν τεστ!

Την ανακοίνωση εξέδωσε το «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ LIDL ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ», αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν θα αφήσει σε… χλωρό κλαρί τη διοίκηση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάδελφοι-ισσες

Τα πρωτόκολλα διασποράς της πανδημίας του νέου κορονοϊού που εφαρμόζει Κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία βρίσκονται σε πλήρη εφαρμογή και όπως φαίνεται είναι άκρως αποτελεσματικά και στα LIDL.

Τι και αν το προηγούμενο διάστημα το σωματείο μας αλλά και κλαδικά σωματεία στο εμπόριο σε όλη την Ελλάδα έχουμε καταγγείλει την LIDL αλλά και τους υπόλοιπους σουπερ μαρκετάδες για τα πρωτόκολλα που εφαρμόζουν, τι και αν το σωματείο μας κατέθεσε επίσημα υπόμνημα στην εταιρεία για τα ελάχιστα αναγκαία μέτρα που θα πρέπει να πάρει η πολυεθνική σε περίπτωση κρούσματος σε κατάστημα, ’’ο καλός,, και ‘’Τοπ,, Εργοδότης μας φαίνεται πως δεν ιδρώνει καν το ‘’αυτί,, του.

Τα μαζικά κρούσματα κορονοϊού που εμφανίστηκαν το ένα μετά το άλλο στα καταστήματα των Κάτω Πατησίων και του Περιστερίου είναι ακριβώς αποτέλεσμα εφαρμογής των υγειονομικών πρωτόκολλων, που υποτίθεται ότι διασφαλίζουν τη μη διασπορά του ιού.

Βεβαίως συνάδελφοι πρέπει να συγχαρούμε την εργοδοσία αφού φρόντισε να μην χαλάσει το Πάσχα των εργαζόμενων στα Κάτω Πατήσια αφού τους ενημέρωσε ότι την ημέρα εκείνη άλλοι τέσσερις εργαζόμενοι του καταστήματος βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ως συνέχεια των τριών κρουσμάτων τη Μεγάλη Τετάρτη φροντίζοντας δε να τους στείλει στη δουλειά χωρίς να έχουν κάνει πρώτα ούτε το rapid test την Τετάρτη 5 Μάη, στο δε Περιστέρι εμφανίστηκαν σωρευτικά 8 κρούσματα, για κλείσιμο του καταστήματος βέβαια ούτε λόγος!

ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔH?

ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Συνάδελφοι-ισσες

Κάνουμε σαφές σε όλους σας ότι δεν θα σταματήσουμε το επόμενο διάστημα να αποκαλύπτουμε την εταιρεία, δεν θα τους αφήσουμε σε ‘’χλωρό κλαρί,, και να πιέζουμε σε κάθε κατεύθυνση για να παρθούν ουσιαστικά μέτρα ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΤΟ Δ.Σ.»

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!