Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Σεμινάρια ιστορικού και φιλοσοφικού λόγου στο Άργος

Το Ινστιτούτο Φιλοσοφικών Ερευνών διοργανώνει Σεμινάρια Ιστορικού και φιλοσοφικού λόγου στο Άργος, με θέμα «Το Άργος στην Αρχαιότητα – από την Νεολιθική Εποχή μέχρι το τέλος της Κλασσικής. Η Διφυής Πόλη – Ιστορία και Πολιτισμός».
Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 & ώρα 8μμ στην Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη, πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια ομιλία του Κύκλου Συναντήσεων του Άργους με θέμα «Η Πελοπόννησος και τα Μείζονα Κέντρα της για τον Ελληνισμό. Φυσική Ιδιαιτερότητα και Ιστορική Σημασία, Τοπολογικές Μορφές, Φυλετικοί Χαρακτήρες και Πολιτισμική Ταυτότητα. Η Θέση του Άργους».
Τις συναντήσεις συντονίζει ο κ. Απόστολος Πιερρής, Φιλόσοφος, Διευθυντής του Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών, ενός ανεξάρτητου, μη κερδοσκοπικού, μη κυβερνητικού Κέντρου, προχωρημένων πολιτιστικών – στρατηγικών και οικονομικών μελετών.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, η ΚΕΔΑΜ και η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη στηρίζουν αυτές τις αξιόλογες και απαραίτητες συναντήσεις, γιατί σίγουρα έχουμε να μάθουμε πολλά πράγματα για την πόλη μας και την επιρροή της σε θεσμούς του πολιτισμού από την αρχαιότητα έως σήμερα.
Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές για το κοινό & θα γίνονται στο χώρο της Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης στο Άργος.
Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του 1ου κύκλου συναντήσεων.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!