ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Σενάριο με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Παύλο Χρηστίδη – Οι περιοδείες, η Φώφη και οι κάλπες του 2023

Έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του σε νομούς της Πελοποννήσου

Δεν ξέρω τι βλέψεις έχει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, αλλά κρίνοντας από το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του σε νομούς της Πελοποννήσου μάλλον τείνω να πιστέψω πως έχουν βάση οι πληροφορίες που τον φέρουν να στήνει προφίλ υποψήφιου Περιφερειάρχη.

Διότι δεν είναι πως κατεβαίνει σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, αλλά σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία και Αρκαδία. Σε Πάτρα και Ηλεία, που ανήκουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δεν τον συναντά τόσο συχνά κανείς, ώστε να δικαιολογήσει την κινητικότητά του στο πλαίσιο του αγώνα που κάνει για να στήσει πυρήνες υπέρ της Φώφη Γεννηματά.

Μάλιστα, κάνα – δυο φορές έχει παρακολουθήσει και τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Αν λοιπόν οι πολιτικές του βλέψεις δεν περιορίζονται στο να διεκδικήσει το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας, του νομού δηλαδή από τον οποίο κατάγεται, το φιλόδοξο πλάνο του φέρει τον τίτλο «Πελοπόννησος 2023».

Διότι και βουλευτής στην Αργολίδα να κατέβει πριν από τις περιφερειακές εκλογές δεν είναι τόσο εύκολο να εκλεγεί. Συνεπώς, ο τομέας της περιφερειακής διοίκησης είναι πιο βατός. Ειδικά όταν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. δεν έχουν και μεγάλες φίρμες για υποψηφίους.

Γιώργος Κατσίγιαννης
Εφημερίδα Παραπολιτικά

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;