ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε δύο χωριά της Τσακωνιάς γυρίστηκε ελληνική ταινία τρόμου! Δείτε σε ποια (βίντεο)

Σε δύο χωριά της Τσακωνιάς γυρίστηκε ελληνική ταινία τρόμου! Και πιο συγκεκριμένα τα χωριά Κοσμάς και Καστάνιτσα “πρωταγωνιστούν” στην πρώτη ταινία του Μίνου Νικολακάκη, χαρίζοντας στο φιλμ την απόκοσμη ατμόσφαιρα που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Η ταινία φέρει τον τίτλο “Άλυτη” και συνδυάζει επιτυχημένα τη φαντασία με την πραγματικότητα, ενώ το ιδιαίτερο τοπίο των αρκαδικών χωριών ταιριάζει ιδανικά στην πλοκή της, που εμπνέεται από τους ελληνικού θρύλους και τα αγροτικά έθιμα. Πρόκειται στην ουσία για μια ταινία τρόμου που περιγράφει τον έρωτα ανάμεσα σε έναν γιατρό που κάνει το αγροτικό του στα χωριά της Αρκαδίας και σε μια ντόπια κοπέλα που ωστόσο πάσχει από μια σπάνια ασθένεια. Τα γυρίσματα κράτησαν 30 μέρες και έγιναν εξ ολοκλήρου στην Αρκαδία και στα υπέροχα χωριά της.

ΔΕΙΤΕ:  Τραγωδία: Μηχανή συγκρούστηκε με αγελάδα – Νεκρός ένας 39χρονος βιοπαλαιστής
ΔΕΙΤΕ:  Ακραία αύξηση: Το ελαιόλαδο έφτασε σε νέα «τρελή τıμή» – Πόσο πάει ο τενεκές
σκηνή από ελληνική ταινία τρόμου Αλυτη αρκαδικά χωριάΤα γυρίσματα της ταινίας κράτησαν 30 μέρες και έγιναν εξ ολοκλήρου στα χωριά της Τσακωνιάς.

Στην προσπάθειά του εκείνος να την θεραπεύσει θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλά παράδοξα… Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τον Προµηθέα Αλειφερόπουλο και την Αναστασία-Ραφαέλα Κονίδη, ενώ τους πλαισιώνουν οι Κώστας Λάσκος, Μάνος Βακούσης και Αλέκα Τουμαζάτου.

ΔΕΙΤΕ:  5.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Ανακοινώνονται αυτή την εβδομάδα!

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο τμήμα Discovery του 44ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηµατογράφου του Τορόντο και πλέον μπορούμε να την απολαύσουμε και στις ελληνικές αίθουσες.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας

Πηγή

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!