Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Σε πύρινο κλοιό σήμερα η Αργολίδα: Ξέσπασαν κι άλλες πυρκαγιές και οι μάχες με τις φλόγες συνεχίζονται!

Οι πυροσβέστες δίνουν τιτάνιες μάχες με τις φλόγες

Η Αργολίδα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις πυρκαγιές, με εστίες να ξεσπούν από τη μία άκρη του νομού στην άλλη, το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν τιτάνιο αγώνα για να ελέγξουν τα πύρινα μέτωπα, με τις σημαντικότερες πυρκαγιές να βρίσκονται στο Κρανίδι και το χωριό Δούκα.
Πυρκαγιά στο Κρανίδι και στο Χωριό Δούκα
Οι δύο μεγάλες πυρκαγιές σε Δούκα Βρύση και Κρανίδι έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση μεγάλων δυνάμεων της Πυροσβεστικής. Στο Κρανίδι, η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, με τις αρχές να καλούν τους κατοίκους για εκκένωση των σπιτιών τους. Παράλληλα, στο χωριό Δούκα, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν να ελέγξουν τη φωτιά που καίει από τις 12 το μεσημέρι.
Άμεση Ανταπόκριση των Αρχών
Μέσα στο μεσημέρι, εκτός από τις δύο μεγάλες πυρκαγιές, ξέσπασαν επίσης εστίες πυρκαγιάς στο Ναύπλιο (περιοχή Βακούφια και Πυργιωτικα) και προς το Κουτσοπόδι, πλησίον του κεντρικού δρόμου. Ευτυχώς, οι μικρές εστίες πυρκαγιάς ελέγχθηκαν γρήγορα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.
Κινητοποίηση και Μέτρα
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρεί με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων πυροσβεστικών οχημάτων, πεζοπόρων τμημάτων και εναέριων μέσων. Στην περιοχή του Κρανιδίου, έχουν κληθεί ελικόπτερα και αεροσκάφη για να συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς, ενώ οι τοπικές αρχές και εθελοντές παρέχουν υποστήριξη με υδροφόρες και χωματουργικά μηχανήματα.
Προειδοποίηση και Προτροπή στους Κατοίκους
Οι αρχές καλούν τους κατοίκους των περιοχών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες εκκένωσης και ασφαλείας. Οι δυνάμεις ασφαλείας συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάσταση και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.
Σχετικές ειδήσεις:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!