Αν δεν αποκατασταθούν οι σχέσεις τους θα την πληρώσει η ομάδα!
Στο Ναύπλιο μπορεί οι φίλαθλοι να ονειρεύονται την άνοδο στη Γ’ Εθνική και να καμαρώνουν για τη φετινή πορεία της ομάδας, όμως τα πράγματα στα διοικητικά δεν είναι ρόδινα και υπάρχει ο κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.
Μετά από αρκετά χρόνια, ο Πανναυπλιακός παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Έχει χτίσει μια εξαιρετική ομάδα που παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και μετά από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση, αγνοώντας την ήττα.
Όμως, όπως ακούγεται, δεν είναι όλα ρόδινα στους «κανονιέρηδες». Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, κάνουν λόγο για «παγωμένες» σχέσεις μεταξύ Μάκαρη και Ταχτσίδη, οι οποίες αν δεν αποκατασταθούν, θα την πληρώσει ο σύλλογος.
Ως γνωστόν, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης είναι βασικός χρηματοδότης στην ομάδα, στην οποία ηγείται ο Βαγγέλης Ταχτσίδης, αδελφός του διεθνούς ποδοσφαιριστή Παναγιώτη και ενεργό ρόλο έχει ο Χάρης Αντωνιάδης.
Όπως ακούγεται, ο Μάκαρης δεν έχει πλέον ιδιαίτερες σχέσεις, με τα δύο αδέλφια και μάλιστα εμφανίζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος από τη συμπεριφορά τους, καθώς δεν έχουν τηρηθεί αυτά που είχαν συμφωνήσει εξαρχής, όπως για παράδειγμα η δημιουργία σύγχρονων ακαδημιών ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα δεν έχει ενθουσιαστεί και από τη στήριξη του κόσμου, παρόλο που η ομάδα φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά σε αγωνιστικό επίπεδο.
Το γεγονός πως ο Μάκαρης, παρόλο που είναι ο βασικός χρηματοδότης, δεν μπορεί να έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, μιας και την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο την έχει η οικογένεια Ταχτσίδη, είναι ακόμα ένας λόγος για τον οποίο ο επιφανής επιχειρηματίας, όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική πιάτσα, αν δεν αλλάξει κάτι άρδην, θα αποχωρήσει από τον Πανναυπλιακό και αυτό είναι σίγουρο ότι θα κοστίσει.
Ο ίδιος πιθανόν να αισθάνεται πως δεν τον υπολογίζουν και πως το μόνο που ήθελαν εξαρχής ήταν τα χρήματά του.