Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Σε τι χρησιμεύει το διχτάκι στο ανδρικό μαγιό – Δεν είναι αυτό που νομίζετε


Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα ανδρικά μαγιό περιλαμβάνουν στο εσωτερικό τους ένα διχτάκι, το οποίο παρεμβάλλεται μεταξύ του δέρματος και του αδιάβροχου υφάσματος του μαγιό.
Ιδίως εάν λάβουμε υπόψη μας ότι το διχτάκι αυτό τείνει να μπλέκεται ή ακόμα και να γεμίζει άμμο, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται σχετικά με το σκοπό ύπαρξής του.
Έχοντας ήδη μιλήσει για το τσέπακι, καθώς και για το μικρό φιόγκο, στα γυναικεία εσώρουχα, ήρθε η ώρα να διαλευκάνουμε και το μυστήριο του ανδρικού μαγιό, τη λύση του οποίου μπορείτε να βρείτε παρακάτω.
Σε τι χρησιμεύει το διχτάκι στο ανδρικό μαγιό
Στην πραγματικότητα, ο λόγος που οι κατασκευαστές μαγιό επιλέγουν να προσθέτουν το διχτάκι στο εσωτερικό του μαγιό σας, είναι πολυπαραγοντικός.
Ο βασικότερος, ωστόσο, ρόλος του είναι να προστατέψει το δέρμα σας από τον ερεθισμό και τα διάφορα εξανθήματα που μπορεί να προκύψουν, όταν το υγρό ύφασμα τρίβεται για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα με την επιδερμίδα. Ουσιαστικά, το απαλό αυτό διχτάκι διασφαλίζει πως ο αέρας θα κυκλοφορεί πιο άνετα, αφού το δέρμα σας θα μπορεί να αναπνέει.
Επιπλέον, το διχτάκι αυτό καλύπτει καλύτερα την ευαίσθητη περιοχή, η οποία συχνά διαγράφεται πιο έντονα, όταν το αδιάβροχο ύφασμα του μαγιό έχει έρθει σε επαφή με το νερό, φροντίζοντας να μην… εκτεθείτε.
Οι κίνδυνοι που εγκυμονεί το διχτάκι για τα παιδιά
Τόσο το διεθνές όσο και το εγχώριο διαδίκτυο είχαν πάρει φωτιά όταν, πριν από λίγα χρόνια, ένα 5χρονο παιδί χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, μετά από ένα ατύχημα που είχε με το διχτάκι του μαγιό του.
Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror», ο 5χρονος Τζακ βρισκόταν σε πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε με τους γονείς του, κατά τη διάρκεια διακοπών στην Ισπανία.
Κατά την επιστροφή τους στο δωμάτιο, η μητέρα του παιδιού, Λόρα Κόλινς, προσπάθησε να βοηθήσει το γιο της να βγάλει το μαγιό του, προτού ο 5χρονος «βγάλει μια φρικιαστική κραυγή».
Όπως εξήγησε η ίδια, τα γεννητικά του όργανα πιάστηκαν στο δίχτυ, προκαλώντας του τόσο έντονο πόνο, που η ίδια χρειάστηκε να τον μεταφέρει στο τοπικό κέντρο υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.
«Χρειάστηκε να του χορηγήσουν αναισθητικό, για να αφαιρέσουν το δίχτυ. Εκείνη τη μέρα άκουσα κραυγές που καμία μητέρα δεν θα ήθελε να ακούσει», ανέφερε η γυναίκα.
Όπως εξήγησε η Λόρα, οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται για το πρώτο αντίστοιχο περιστατικό που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν.
Η Tesco, η εταιρεία που κυκλοφορούσε το συγκεκριμένο μαγιό, εξέδωσε δημόσια απολογία προς την οικογένεια, ενώ τόνισε ότι σε περίπτωση που ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο, οι γονείς θα πρέπει να βουτήξουν το παιδί σε χλιαρό νερό, προκειμένου να μειωθεί η ροή αίματος στο επώδυνο σημείο, μέχρι να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες.
ΔΕΙΤΕ:  Μια ονειρεμένη ακτή με υπέροχα νερά στην Αργολίδα, 2 ώρες από την Αθήνα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!