ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σημαντική επένδυση: Στα σκαριά νέο «Πολυδιάστατο θέρετρο» στην Ερμιονίδα

Το κοινό σχήμα των Αναστάσιου Καλλιτσάντση και Κωνσταντίνου Σαραντόπουλου, προωθεί τουριστική επένδυση σε έκταση 1.220 στρεμμάτων στο Σαλάντι της Αργολίδας.
Στη «δημιουργία ενός πολυδιάστατου θερέτρου που θα εστιάζει στην υψηλή ποιότητα, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και στην ήπια ανάπτυξη» στοχεύει η Μελισσόβραχος Φιλοδασική Αργολίδος ΕΠΕ.
Πρόκειται για το κοινό σχήμα των Αναστάσιου Καλλιτσάντση από τον κλάδο των κατασκευών και Κωνσταντίνου Σαραντόπουλου από τον κλάδο της αλευροβιομηχανίας, το οποίο προωθεί την εν λόγω τουριστική επένδυση σε έκταση 1.220 στρεμμάτων, έχοντας περάσει ήδη από το ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α..
Με σχετική απόφαση του, τώρα, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προχωρά τώρα στην προέγκριση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (E.Π.Σ.) για την επένδυση που προωθείται στην Ακτή Costa Bianca, στο Σαλάντι της τοπικής Κοινότητας Διδύµων, της δηµοτικής ενότητας Κρανιδίου, του Δήµου Ερµιονίδας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Για την επένδυση, στα μη δασικά τμήματα της περιοχής μελέτης, θα καθοριστούν οι χρήσεις γης με περιορισμούς, που θα εξειδικευτούν στο επόμενο στάδιο έγκρισης της μελέτης του Ε.Π.Σ. όπου θα καθορισθούν και οι όροι και περιορισμοί δόμησης.
Οσον αφορά την κοινή εταιρεία των δύο μερών, ως μοναδικών εταίρων, σκοπός της ΜΕΛΦΑ ΕΠΕ είναι, μεταξύ άλλων, η «με οποιονδήποτε τρόπο επένδυση σε κάθε είδους ακίνητα, καθώς και η επί κέρδει αγορά, πώληση, εκμετάλλευση, διοίκηση, εκμίσθωση και διαχείριση ακινήτων, η ανάληψη, εκτέλεση και επίβλεψη οποιασδήποτε φύσεως οικοδομικών εργασιών σε ιδιόκτητα ή αλλότρια οικόπεδα, η αξιοποίηση εκτάσεων με την εκτέλεση έργων τουριστικής υποδομής, η ανέγερση ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών εγκαταστάσεων, οικισμών και η διαχείριση, εκμετάλλευση ή πώληση αυτών για λογαριασμό της εταιρείας ή για λογαριασμό τρίτων».

Επίσης, όπως αναφέρεται σχετικά η αντιπροσώπευση ξένων ή ελληνικών κατασκευαστικών οίκων, ή άλλων ομοειδών ή μη επιχειρήσεων, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και η διενέργεια γενικά οποιασδήποτε εμπορικής ή μη δραστηριότητας που έχει σχέση με τους σκοπούς της εταιρείας, αλλά και η συμμετοχή της εταιρείας σε διαγωνισμούς που προκηρύσσεται από κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου και το Ελληνικό Δημόσιο ή Οργανισμούς και Οργανισμούς Κοινής Ωφελείας (Δ.Ε.Κ.Ο.), για παροχή υπηρεσιών που έχουν σχέση με το αντικείμενο της εταιρείας.
Επιπλέον στους σκοπούς της ΜΕΛΦΑ είναι και «η ανάπτυξη και προβολή του φιλοδασικού πνεύματος, η προστασία της χλωρίδας και της πανίδας και η διάδοση γνώσεων για τα δάση και την προστασία αυτών, η εκπόνηση μελετών για την διαχείριση, την βελτίωση ή την ανάπτυξη των δασών ή υποδειγματικών δασικών φυτειών, η οργάνωση δασικών εκθέσεων, καθώς και η οργάνωση και διαχείριση αθλητικών, φυσιολατρικών και άλλων εκδηλώσεων συνδεομένων με το δάσος και η οργάνωση και λήψη μέτρων προστασίας από πυρκαγιές και άλλα καταστροφικά φαινόμενα, η βελτίωση και ο εξωραϊσμός του δάσους και η συνεργασία με άλλους φορείς για την επίτευξη των ως άνω σκοπών».
Πηγή
ΔΕΙΤΕ:  Ναύπλιο: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες μελών εγκληματικής οργάνωσης

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!