ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Σημαντικό έργο για τον αγροτικό τομέα στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Άλλο ένα έργο αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας για τον αγροτικό τομέα εξασφάλισε ο Δήμος Άργους Μυκηνών.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών εντάχθηκε σε ένα ακόμα χρηματοδοτικό πρόγραμμα με στόχο την αναβάθμιση των υφιστάμενων αρδευτικών εγκαταστάσεων του Δήμου και την μείωση της κατανάλωσης ρεύματος, κάτι το οποίο θα ωφελήσει όλους τους αγρότες που αρδεύουν τα κτήματά τους από τις γεωτρήσεις αυτές .
Το πρόγραμμα προέρχεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για τη Δράση 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 (Π.Α.Α. 2014 – 2020) με το ποσό των 2.195.464,64 €, με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αύξηση ενεργειακής απόδοσης και ενεργειακή εξοικονόμηση υφιστάμενων αρδευτικών εγκαταστάσεων Δήμου Άργους – Μυκηνών»
Βασικός σκοπός του έργου είναι η μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος των υποδομών άρδευσης με την χρήση σύγχρονης τεχνολογίας με εγκατάσταση νέας γενιάς εξοπλισμού υψηλότερης απόδοσης και χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης καθώς και παρακολούθησης ενεργειακών παραμέτρων και δεικτών. Συμπληρωματικά, στο δίκτυο προστίθεται εξοπλισμός τηλεμετρίας – τηλεδιαχείρισης του συστήματος καθώς και παρακολούθησης των ποιοτικών χαρακτηριστικών του αρδευτικού νερού.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;