ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία σε Άργος και Ναύπλιο: Πλημμύρες, σπασμένες τζαμαρίες και πτώσεις δέντρων

Οι επιπτώσεις της κακοκαιρίας σε Άργος και Ναύπλιο

Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τις περιοχές του Άργους και του Ναυπλίου την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, προκαλώντας σημαντικές ζημιές και προβλήματα.
Ζημιές σε Ιστιοφόρο στο Ναύπλιο
Ένας ανεμοστρόβιλος προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε μεγάλο ιστιοφόρο που είχε ανελκυθεί για επισκευή στο λιμάνι του Ναυπλίου. Ο δυνατός άνεμος ανέτρεψε το σκάφος από τις βάσεις του, προκαλώντας του σημαντικές ζημιές.

Καταστροφή στο Κοιμητήριο Παναγίας στο Άργος
Στο Άργος, ένα τεράστιο κυπαρίσσι κατέπεσε στο κοιμητήριο της Παναγίας, καταστρέφοντας μνήματα. Η πυροσβεστική κλήθηκε για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Εκτεταμένες Ζημιές στο Άργος
Στην ευρύτερη περιοχή του Άργους, ο δυνατός αέρας έριξε πολλά δέντρα και έσπασε τέντες σε μπαλκόνια σπιτιών. Η ισχυρή βροχή και το χαλάζι προκάλεσαν επιπλέον προβλήματα, μετατρέποντας δρόμους σε ποτάμια και κεντρικά σημεία της πόλης σε λίμνες.

Δέντρα και Κλαριά στο Ναύπλιο και Άργος
Σε Ναύπλιο, Άργος και Μύλους, δέντρα και κλαριά έπεσαν στους δρόμους, προκαλώντας περαιτέρω προβλήματα. Η καταιγίδα επίσης προκάλεσε εισροή υδάτων σε σπίτια και γραφεία.
Στον οδό Μπουμπουλίνας στο Ναύπλιο, ένα μεγάλο δέντρο έπεσε, ενώ στην περιοχή Βακούφια ένα πεύκο κατέρρευσε, κλείνοντας τον δρόμο και παρασύροντας καλώδια της ΔΕΗ. Στην Αρβανιτιά, ένα γέρικο πεύκο έσπασε και έπεσε, εγκλωβίζοντας αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ:  Αυτές είναι οι 8 «τυχερές» κατηγορίες που βγαίνουν στη σύνταξη πριν τα 62
ΔΕΙΤΕ:  e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου

Δυσκολίες στο Λιμάνι του Ναυπλίου
Ένα σκάφος που επέστρεφε από την καστρονησίδα Μπούρτζι αδυνατούσε να προσεγγίσει το λιμάνι του Ναυπλίου και να αποβιβάσει τους 17 επιβάτες του, εξαιτίας των ισχυρών νοτίων ανέμων. Η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου ενημερώθηκε για το περιστατικό και άμεσα μετέβησαν στο σημείο ένα περιπολικό σκάφος και δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού Σώματος.
Με την συνδρομή των λιμενικών αρχών, το σκάφος τελικά προσέγγισε με ασφάλεια το νότιο λιμάνι του Ναυπλίου και πρόσδεσε, επιτρέποντας στους επιβάτες να αποβιβαστούν με ασφάλεια. Το περιστατικό είχε αίσιο τέλος.

ΔΕΙΤΕ:  Four Seasons, Hilton και Intercontinental κάνουν απόβαση στο Πόρτο Χέλι

Ζημιές σε Φαρμακείο στο Άργος
Στο κέντρο του Άργους, η βιτρίνα ενός φαρμακείου έσπασε λόγω του δυνατού αέρα. Αυτό αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της ισχύος της καταιγίδας και των ανέμων που έπληξαν την περιοχή.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!