ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Σοβαρή βλάβη στο Άργος: Χωρίς νερό το 90% των νοικοκυριών και καταστημάτων της πόλης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άργους Μυκηνών για σοβαρή βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης στο Άργος.
Η βλάβη εντοπίζεται σε κεντρικό σημείο του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Άργους στο ύψος της πλατείας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει υδροδότηση στο 90% των νοικοκυριών και καταστημάτων της πόλης.
“Η βλάβη χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω του βάθους της και του σημείου της ενώ η ώρα αποκατάστασης της εκτιμάται να ξεπεράσει τις 4 ώρες.
Παρακαλούμε για την κατανόησή σας καθώς τα συνεργεία μας καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος και επισκευή του δικτύου.” αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑΡΜ
Στις 14:00 το μεσημέρι η ΔΕΥΑΑΡΜ εξέδωσε νεότερη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: “Η βλάβη στον κεντρικό αγωγό αποκαταστάθηκε από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡ-Μ και εντός της ώρας θα υδροδοτηθεί ξανά το κέντρο του Άργους και οι περιοχές που υπήρχε διακοπή”
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;