ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Σοβαρή καταγγελία για τον Δήμο Επιδαύρου – «Επωφελούνται μόνο οι γνωστοί του…»

“Δεν κάνει τίποτα ο Δήμος για τη Δήμαινα – Επωφελούνται μόνο οι γνωστοί του” καταγγέλλει αναγνώστρια στο AP

Σοβαρή καταγγελία από αναγνώστρια του Argolida Planet για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό Δήμαινα του Δήμου Επιδαύρου.
Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν παίρνουμε θέση, καθώς δεν γνωρίζουμε το θέμα και δημοσιεύουμε την καταγγελία ώστε να μπορεί να δοθεί επίσημη απάντηση και σε περίπτωση που ισχύουν αυτά που αναγράφονται, να ανταποκριθεί ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης και να διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Επίσης, να τονίσουμε ότι η καταγγελία είναι γραπτή και επώνυμη. Δεν δημοσιεύουμε τα στοιχεία της αναγνώστριας, για ευνόητους λόγους, παρά μόνο αν μας ζητηθεί επισήμως.

Το χωριό Δήμαινα στον Δήμο Επιδαύρου

Σύμφωνα με την αναγνώστριά μας, ο Δήμος δεν ασχολείται με τη Δήμαινα, λόγω φιλίας και συνεργασίας με διάφορους ανθρώπους και επωφελούνται μόνο οι γνωστοί του.
Όπως καταγγέλλει, έχουν τοποθετήσει μπροστά στο σπίτι της 4 κάδους σκουπιδιών και δεν τολμάει να ανοίξει ούτε παράθυρο γιατί έχει μωρό παιδί και εκτός από τη δυσωδία, μαζεύονται ποντίκια και κατσαρίδες.
Επίσης, όπως αναφέρει η ίδια, υπάρχουν άνθρωποι που κλέβουν δημοτικό ρεύμα και νερό, αλλά και πάλι δεν κάνει τίποτα ο Δήμος.
Όπως καταλαβαίνετε, η θέση μας είναι λεπτή, λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας και εξηγήσαμε παραπάνω τους λόγους που τη δημοσιεύουμε. Περιμένουμε απάντηση από τον Δήμο Επιδαύρου για το θέμα.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης

Πάντως η τελευταία καταγγελία από αναγνώστη που είχαμε δημοσιεύσει πριν από ένα μήνα και είχε να κάνει με τον Δήμαρχο Τάσο Χρόνη, δεν απαντήθηκε ποτέ!
Ελπίζουμε να μην έχει… την τύχη της και αυτή που δημοσιεύουμε σήμερα.
Η καταγγελία στο Argolida Planet αναφέρει τα εξής:
“Θέλω να κάνω μια καταγγελία για τον Δήμο Επιδαύρου.
Είμαι κάτοικος Δήμαινας και λόγω φιλίας και συνεργασίας με διάφορους ανθρώπους, ο Δήμος δεν ασχολείται με τίποτα. 
Είμαστε ένα χωριό λιγοστών κατοίκων, αλλά δεν γίνεται να επωφελούνται μόνο οι γνωστοί του.
Αν στείλετε ένα ρεπόρτερ θα δει ότι υπάρχουν μπροστά από το δικό μας σπίτι 4 κάδοι σκουπιδιών για περίπου 20 σπίτια, μπορεί και για παραπάνω, γιατί οι υπόλοιποι δεν τα θέλουν να τα έχουν μπροστά στα σπίτια τους και ο Δήμος το δέχεται και μας τρώει η δυσοσμία.
Έχουμε μωρό παιδί στο σπίτι μας και δεν μπορούμε να ανοίξουμε να μπει αέρας, εκτός από τα ποντίκια και τις κατσαρίδες που μαζεύονται.
Κάποιοι, επειδή δεν θέλουν να πληρώνουν, βγάζουν με τα βυτία των τρακτέρ τους, τους βόθρους και όλα στάζουν στο δρόμο, άλλοι κλέβουν δημοτικά ρεύματα και νερά και πάλι ο Δήμος δεν κάνει τίποτα.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;