ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σοβαρό ατύχημα στην Αργολίδα: Κυνηγός έπεσε από τα βράχια και χτύπησε στο κεφάλι

Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού στο Λυγουριό

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή του Δήμου Επιδαύρου, όταν ένας 68χρονος κυνηγός έπεσε από βράχια και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου. Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή Άγιος Βασίλειος Λυγουριού.
Ο 68χρονος, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για κυνήγι, έπεσε από τα βράχια κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το περιστατικό εντοπίστηκε άμεσα, με τις Αρχές να κινητοποιούνται γρήγορα.

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία και το ΕΚΑΒ Αργολίδας. Ο τραυματίας πρώτα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού για τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες και κατόπιν στο Νοσοκομείο Αργολίδας για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες. Το κυνήγι είναι μια δραστηριότητα που έχει τους κινδύνους της, ειδικά σε ορεινές περιοχές, και αυτό το ατύχημα υπενθυμίζει την ανάγκη για μέγιστη προσοχή και προσεκτικότητα.
ΔΕΙΤΕ:  Ξέσπασαν πυρκαγιές στην Ερμιονίδα και στα Λουτρά Ωραίας Ελένης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!