Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

ΣΟΚ: Αστυνομικός φέρεται να χτύπησε γυναίκα στην Αργολίδα και να την έστειλε Νοσοκομείο!

Δημοσίευμα “βόμβα” για ξυλοδαρμό γυναίκας που θα συζητηθεί…

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, που δεν γνωρίζουμε αν ισχύει, καταγράφει ρεπορτάζ του zougla.gr που αναρτήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του εν λόγω μέσου ενημέρωσης, μια 50χρονη γυναίκα φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικό την Δευτέρα, σε περιοχή της Αργολίδας.
Το ρεπορτάζ επικαλείται δημοσιογραφικές πληροφορίες από τον νομό και αναφέρει πως τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που χρειάστηκε η διακομιδή της γυναίκας στο Νοσοκομείο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, παίρνοντας στη συνέχεια τις σχετικές ιατρικές γνωματεύσεις. Μάλιστα, σημειώνεται πως η υπόθεση αναμένεται να πάρει τη δικαστική οδό.
Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως το δημοσίευμα είναι ανυπόγραφο και δίνει αόριστες και λειψές πληροφορίες.
Δεν ξεκαθαρίζει ποια Δευτέρα έλαβε χώρα το συμβάν, αν και λογικά εννοεί την περασμένη (22/11), ούτε σε ποιο μέρος συγκεκριμένα, παρά μόνο αναφέρει περιοχή της Αργολίδας, ούτε όμως και το πώς ακριβώς συνέβη.
Καλό θα ήταν ο ανώνυμος συντάκτης του, αν δεν έχει διασταυρωμένη πληροφόρηση, να μη ρίχνει “βόμβα” για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό που σίγουρα όχι μόνο θα συζητηθεί, αλλά ενδεχομένως να προκαλέσει και αναστάτωση στις τάξεις της Αστυνομίας.
Εκτός αν γνωρίζει και σκοπίμως έχει επιλέξει να μη γίνει πιο συγκεκριμένος, μέχρις ότου γίνει επίσημη καταγγελία από το φερόμενο ως θύμα και τότε να επανέλθει με νέο ρεπορτάζ που θα περιέχει περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.
Αναμένουμε…
Ιάσονας Μουσταΐρας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!