Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

ΣΟΚ στην Αργολίδα: Έγκυος στο Νοσοκομείο μετά από έκρηξη θερμοσίφωνα

Έκρηξη θερμοσίφωνα στην Ερμιόνη

Τραυματίστηκε έγκυος γυναίκα και νοσηλεύεται
‘Εκρηξη θερμοσίφωνα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου στην Ερμιόνη, τραυματίζοντας μια 33χρονη γυναίκα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Σοβαρά εγκαύματα από την έκρηξη
Η γυναίκα υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα από το βραστό νερό του θερμοσίφωνα που εξερράγη στο σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εγκαύματα είναι δευτέρου βαθμού, γεγονός που καθιστά την κατάσταση της υγείας της σοβαρή.
Άμεση ιατρική αντιμετώπιση
Μετά την έκρηξη, η τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου για να λάβει τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία επρόκειτο να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για περαιτέρω νοσηλεία και φροντίδα.
Χωρίς σχέση με τις πυρκαγιές στην Ερμιονίδα
Το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με τις πυρκαγιές που μαίνονται στην περιοχή της Ερμιονίδας, σύμφωνα με τις αρχές. Η έκρηξη οφείλεται αποκλειστικά σε τεχνική βλάβη του θερμοσίφωνα.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες ερευνούν τα αίτια της έκρηξης για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Στο μεταξύ, οι ευχές όλων συνοδεύουν την τραυματία για ταχεία ανάρρωση, καθώς και την ασφάλεια του αγέννητου παιδιού της.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!